0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο φυσικό φως γράφει εξαιρετικά το gmt.Μέρα να το φοράς. Τη νύχτα να φοράς οθόνες.
Παρα πολύ όμορφο το Aquaracer Άλεξανδρε!
Εξαιρετικο!
Καλημέρα, καλοφόρετα τα aqua, Αλέξανδρε είσαι μεγάλο αρρωστάκι, μπράβο!! Sent from my EVR-L29 using Tapatalk
Παράθεση από: ftir στις Δεκέμβριος 15, 2019, 15:35:58 μμΚαλημέρα, καλοφόρετα τα aqua, Αλέξανδρε είσαι μεγάλο αρρωστάκι, μπράβο!! Sent from my EVR-L29 using TapatalkΕπίσης, καλησπέρα . Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Δεκέμβριος 15, 2019, 15:37:03 μμΠαράθεση από: ftir στις Δεκέμβριος 15, 2019, 15:35:58 μμΚαλημέρα, καλοφόρετα τα aqua, Αλέξανδρε είσαι μεγάλο αρρωστάκι, μπράβο!! Sent from my EVR-L29 using TapatalkΕπίσης, καλησπέρα . Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟμοιος ομοίω αναγνωρίζει!! Sent from my EVR-L29 using Tapatalk
Αλέξανδρε κάθεται πολύ ωραία στο καρπό σού
Οεο(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Δεκέμβριος 15, 2019, 14:10:57 μμΟεο(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠλέον, δεν χρειάζεσαι κανένα άλλο. Χρώμα, μέγεθος, ομορφιά, στύλ, μάρκα, όλα τα έχει. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Τα διώχνεις όλα, εκτος απο αυτό, και πας για κορώνα. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Giorgos_I στις Δεκέμβριος 15, 2019, 17:50:48 μμΠαράθεση από: Alexandros00 στις Δεκέμβριος 15, 2019, 14:10:57 μμΟεο(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠλέον, δεν χρειάζεσαι κανένα άλλο. Χρώμα, μέγεθος, ομορφιά, στύλ, μάρκα, όλα τα έχει. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Τα διώχνεις όλα, εκτος απο αυτό, και πας για κορώνα. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Να διώξω δηλαδη και το moonwatch μου Και το navitimer μου Οιμε...Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.