makfil και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από βόρειο αρκτικό κύκλο, κρουαζιέρα με Υ/Β και παρέα γοργόνες...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: criskalts στις Ιούνιος 08, 2017, 19:58:25 μμΑπό βόρειο αρκτικό κύκλο, κρουαζιέρα με Υ/Β και παρέα γοργόνες...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)καλο,παλιο μελος αλλα δεν εγραφες
Κηρύττω από τον Νότιο Πόλο την έναρξη της σαιζόν ΝΑΤΟ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: diomidis στις Ιούνιος 08, 2017, 11:25:37 πμΚαλημερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑρχοντια!
Καλημερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
2254.50 δώρο στον πατέρα; Τυχερός που σε έχει γιο...Εγώ του πήρα παντόφλες...
Παράθεση από: Vagelis? στις Ιούνιος 08, 2017, 22:21:47 μμ2254.50 δώρο στον πατέρα; Τυχερός που σε έχει γιο...Εγώ του πήρα παντόφλες... Μπραβο του παντως..Και γω μια απ τα ιδια...Ρουχα μου παλια του δινω
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.