0 μέλη και 26 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
kineziko ki omega gia allaghSent from my Redmi 3S using Tapatalk
Παράθεση από: Evangelos στις Φεβρουάριος 24, 2017, 22:19:59 μμkineziko ki omega gia allaghSent from my Redmi 3S using Tapatalk..και φωτό των φαγητών θέλουμε.
Παράθεση από: κομάντο στις Φεβρουάριος 24, 2017, 20:32:59 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλησπέρα και από μένα...Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠολύ καλό ρολόι, σπορτίφ, παιχνιδιάρικο, "γεμάτο", αν δεν είχα το άλλο, θα το έπαιρνα.Μετά από τα 13 χρόνια με Eco Drive, θεωρώ ότι είναι μία πολύ καλή και αξιόλογη πρόταση.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλησπέρα και από μένα...Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexspat στις Φεβρουάριος 24, 2017, 16:46:00 μμ"Βαρύ" ρολόι. Το φοράς, πας να περπατήσεις, και ............ραϊζουν οι πλάκες Να μην σχολιάσω την φωτό ? Ο Alex ξέρει ότι είμαι Rolex-άκιας, και δεν με παρεξηγεί
Πολύ καλημέρα σας!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: AntonisCh στις Φεβρουάριος 25, 2017, 12:04:39 μμΠολύ καλημέρα σας!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πολύ το γουστάρω αυτό το pulsar Αντώνη,και ειδικά μ αυτό το μπρασελέ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
image upload no limit
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.