0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Greg στις Ιανουάριος 31, 2017, 11:20:51 πμΚαλημέρα!!Sent from my iPhone using TapatalkΤο ρολόι με τα 1000 πρόσωπα! Γεια σου Γρηγόρη!
Καλημέρα!!Sent from my iPhone using Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Alexspat στις Ιανουάριος 31, 2017, 01:15:58 πμSent from my iPad using Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-H955 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα σε όλους!Send it from my WATCHphone
Καλημέρα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Cool....
...βλέπω γρατζουνιές στο μπασελέ ! 5 Φ επιεικώς ( ...άμα ξεμπαρκάρεις, θα σου μάθω κόλπο να τις εξαφανίζεις )
Παράθεση από: Stelios.T στις Ιανουάριος 31, 2017, 10:53:08 πμΚαλημέρα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΠολύ ωραία του πάει το λουράκι Στέλιο!!!
Παράθεση από: npg στις Ιανουάριος 31, 2017, 15:12:00 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Αυτό ποιο είναι?
...αυτό, μαι και ήμουν "επερεσία" στην κουζίνα. upload pic
Παράθεση από: Giorgos_I στις Ιανουάριος 31, 2017, 18:41:09 μμ...αυτό, μαι και ήμουν "επερεσία" στην κουζίνα. upload pic... μάγερας η παραμάγερας ....;;;;;
Καλημέρα!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.