Πωωωωω πωωω, και να λεγα οτι δεν το ξερα..αλλα το χα ξεχασει!! Σορυ, την παιρνω πισω την ευχη!! Τροποποιω σε "βρε που να σε πιασει γεματο 7αρι και να θολωσουν τα νερα και να μην βλεπεις τιποτα στο ενα μετρο!"..

Σε ευχαριστώ, η ευχή σου ΕΠΙΑΣΕ 
Γεμάτο 5-άρι, κύμα 2 μέτρα, αφρισμα, θολούρα, στροβιλισμοί κοντά στα βράχια, χοντρό αντιμάμαλο που σε πήγαινε και σε έφερνε ( παλινδρομικός κυματισμός, η επιστροφή ενός κύματος, αφού πρώτα κτυπήσει στα βράχια της ακτής ), δες πίσω μου τι γίνεται

...το αμέσως επόμενο θα ήταν να μην μπορώ καν να μπώ.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Εκανα όμως τις βουτιές μου, είχε κάτι σκόρπια, που με το που με βλέπανε, γκάζι να φύγουν, αλλά.......φεύ, που να πάνε με το ρεύμα. Κτυπιόντουσαν, αλλά στο ίδιο μέρος μένανε. Οπότε σημάδι, και .......πλόφ με το στόμα, πάει και αυτό. Δεν βαράς αν δεν μπορούν να υπερασπιστούν την ζωή τους. Οπότε καθάρισα καμμιά 20-ριά, εικονικά, και αφού έκανα κάτι 7-ρια 8-άρια στον βυθό, ..............ξεβράστηκα

Μαζί μου, είχα έναν υπέροχο κύριο, για την φωτογράφηση, και εννοείται ότι επέστρεψε στο "οικείο περιβάλλον".
Του φόρεσα το ρολόι, τον έβαλα στον βράχο για μια υγρή φωτό, και όλο τον έπαιρνε το κύμα, μαζί με την πλαστικούρα.
Αντε, το άλλο Σάββατο πάλι

ΥΓ. Η πλαστικούρα .ΕΠΕΖΗΣΕ