Dimitris Real και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
να σαι καλά Βαγγ....ένα ταπεινό Bost-onians είναι
Καλημερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: neuromind στις Μάιος 20, 2016, 11:53:54 πμΚαλημερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠάρα πολύ ωραίο!Ευχαριστούμε για την ομορφη φωτό! Καλο ΠΣΚ!
Σεικάρα σήμερα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: neuromind στις Μάιος 20, 2016, 11:53:54 πμΚαλημερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο δερματινο νατο αναδεικνυει ωραια το timex!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: nicolasg στις Μάιος 20, 2016, 09:34:20 πμΣεικάρα σήμερα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝτροπή ρε φίλε....οχι 009 μετά το Bond blue..... Μαγικό το seiko...τόσο κλασσικό ρολόι.....διαχρονική αξία η skx.....αλάνθαστη επιλογή χωρίς εύρος τιμής!!!
Πως φαινεται ο προσγειωμενος χαρακτηρας ενος ανθρωπου..Χθες στα σαλονια με Ω τωρα στα αλωνια με S..Ωραιο Νικολα, σε μερικες μερες περιμενω και το δικο μου, μιας κ το χα απωθημενο και ας ειναι χιλιοστραβωμενο..
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.