0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Petros1 στις Ιανουάριος 18, 2016, 23:44:46 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Ιανουάριος 18, 2016, 23:43:28 μμΠαράθεση από: Petros1 στις Ιανουάριος 18, 2016, 23:42:15 μμΈλα όμως που η ρολεξ το έχει επιλέξει αυτό το χρώμα γενικώς....βλέπε τα κουτιά της,κλπ....Ήταν ένας από τους λόγους που κάποτε μου φαινόταν αντιαισθητική και κακόγουστη η εταιρεία.Κάποτε....??Και τώρα....?H Rolex είναι το καλύτερο brand που υπάρχει .
Παράθεση από: nicolasg στις Ιανουάριος 18, 2016, 23:43:28 μμΠαράθεση από: Petros1 στις Ιανουάριος 18, 2016, 23:42:15 μμΈλα όμως που η ρολεξ το έχει επιλέξει αυτό το χρώμα γενικώς....βλέπε τα κουτιά της,κλπ....Ήταν ένας από τους λόγους που κάποτε μου φαινόταν αντιαισθητική και κακόγουστη η εταιρεία.Κάποτε....??Και τώρα....?
Παράθεση από: Petros1 στις Ιανουάριος 18, 2016, 23:42:15 μμΈλα όμως που η ρολεξ το έχει επιλέξει αυτό το χρώμα γενικώς....βλέπε τα κουτιά της,κλπ....Ήταν ένας από τους λόγους που κάποτε μου φαινόταν αντιαισθητική και κακόγουστη η εταιρεία.
Έλα όμως που η ρολεξ το έχει επιλέξει αυτό το χρώμα γενικώς....βλέπε τα κουτιά της,κλπ....
Όχι ρε συ, δεν είναι κωλοτούμπα.....απλώς μια ψυχική ανάταση ..... με την rolex πετάς και γίνεσαι χαρούμενος άνθρωπος
Πως κάνετε έτσι ρε ... ;;;Το παλικάρι ήταν τυφλό και είδε το φως του ... Επιτέλους !!!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: capt-dim στις Ιανουάριος 19, 2016, 07:29:52 πμΠως κάνετε έτσι ρε ... ;;;Το παλικάρι ήταν τυφλό και είδε το φως του ... Επιτέλους !!! αντε , σύντομα και εσύ με rolex
να δωσεις καποιο seiko
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.