Wolf- και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα και καλό ΣΚ!
Παράθεση από: eisenberg στις Μάρτιος 14, 2015, 11:31:37 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: gkblues στις Μάρτιος 14, 2015, 12:37:37 μμΜε το νεο μου λουρακι!!!!Σας αρεσει;(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.KΔεν το περίμενα να του πηγαίνει τόσο μα τόσο μα τόσο πολύ....!!!!Καλορίζικο φίλε..να το χαρείς...!!!
Με το νεο μου λουρακι!!!!Σας αρεσει;(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.K
Παιδιά, πολύ όμορφα ρολόγια. Να είστε όλοι καλά με υγεία.Σήμερα και από εμένα:(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: marios_ch στις Μάρτιος 14, 2015, 15:01:13 μμεξαιρετικα ολα παιδια!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Η φωτό έχει τόση "δύναμη" που σε πείθει άνετα να πάρεις το ρολόι!!!!!!!
εξαιρετικα ολα παιδια!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: gkblues στις Μάρτιος 14, 2015, 12:37:37 μμΜε το νεο μου λουρακι!!!!Σας αρεσει;(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.KΓιώργο φαίνεται να είναι δυνατός συνδυασμός! Κάνε μας τη χάρη όταν έχει χρόνο να μας χαρίσεις μια πιο μακρινή φωτό! Παράθεση από: marios_ch στις Μάρτιος 14, 2015, 15:01:13 μμεξαιρετικα ολα παιδια!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μάριε, είναι ολοφάνερο πως σου αρέσει και η φωτογραφία σαν χόμπυ! Όλα πολύ ωραία, ρολόι, θέμα... άψογος!Παράθεση από: bost στις Μάρτιος 14, 2015, 15:21:44 μμΜπλε-Πορτοκαλί το Σάββατο μου Σήμερα είδα από τις καλύτερες φωτό μαζεμένες στο "Σήμερα φόρεσα..."Αλέκο είσαι ωραίος, μου αρέσουν τα τολμηρά χρώματα!Κάνε μου τη χάρη, πες μου κωδικό για τη ρολογάρα αυτή, έχει εξαιρετικό σχεδιασμό, ψάχνω κάτι τέτοιο αλλά όχι σε χρονογράφο αλλά η μεγέθυνση που έχει είναι όλα τα λεφτά!
Με το νεο μου λουρακι!!!!Σας αρεσει;(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.K
Μπλε-Πορτοκαλί το Σάββατο μου
Παράθεση από: nicolasg στις Μάρτιος 14, 2015, 15:11:05 μμΠαράθεση από: marios_ch στις Μάρτιος 14, 2015, 15:01:13 μμεξαιρετικα ολα παιδια!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Η φωτό έχει τόση "δύναμη" που σε πείθει άνετα να πάρεις το ρολόι!!!!!!!Μπράβο ρε φίλε....όνειρο φωτογραφία και ρολόι!!!!
Τελευταία ξεκαπνίσματα...
Βραδινή αλλαγή...για ένα χαλαρό βράδυ με φίλους ....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Το λατρεύω αυτό το Swatch....♡♡♡
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.