Ναι, αλλά παπούτσι nike φοράς. Αυτό κι αν το φοράει και η κουτση Μαρία.
Καταλαβαίνω τι λες αλλά δε συμφωνώ με το σκεπτικό σου.
Όταν κάτι ειναι τόσο ποιοτικο, τόσο αναγνωρίσιμο και τόσο εμπορικο συνάμα, λογικό ειναι να το επιλέγει ο περισσοτερος κοσμος.
Δεν είναι απαραίτητο να ξέρει την ιστορία της ρολεξ απ' έξω και ανακατωτα. Του αρκεί που ξέρει ότι είναι ποιοτικοτατο.
Στάλθηκε από το OnePlus 5 χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν φοράω παπούτσι nike, puma, adidas, asics, reebok κλπ. Πρίν λιγο καιρό χρειστηκα παπούτσια. Πηγα σε μεγάλο εκπωτικο των Μεσογείων που είχε μεγάλες εκπτώσεις δοκίμασα πολλά κ κατέληξα σε αυτά που με βόλευαν κ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΟΥ. Δεν παραμυθιάστηκα απο super duper aerofoam aerosoles airmax airking ryanair supergrip κλπ. που κοστίζουν μια περιουσία.
Είμαι πρακτικός άνθρωπος, ξοδεύω τα χρήματα που βγάζω με πολυ ιδρώτα κ τα μισα τα ληστευει το κρατος, έτσι ώστε να μπορώ να ζήσω κ όταν έρθει η δύσκολη ώρα να μην πάω σαν το σκυλί στο αμπέλι.
Απο αλλού ξεκίνησα κ αλλού έφτασα το ποστ...
(sent from my samsung smartphone using tapatalk)