Για καρπούς 12-16 τότε οκ αλλά για καρπούς 18 ναι και άνω.... δηλαδή να ξαναγυρίσουμε στα 35αρια η όλα καλά αφού μας βολεύουν πχ τα 40αρια;
Εκτιμώ πως αναλογικά με το μέγεθος του καρπού πάει και το ρολόι..εγώ με 18+ δεν θα μπορούσα με τίποτα να βάλω ένα 38..40 εκτός εάν είχε μακριά lugs για να το υποστηρίξει το ρολόι.
Υ.Γ....να πω την αλήθεια ότι λιγουρεύομαι κάτι vintageάκια αλλά όπως προείπα δεν μπορώ
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νομίζω δεν θα είχες κανένα πρόβλημα να βάλεις π.χ το Μονακό που είναι 38 η 39mm,η τετράγωνη κάσα του ξεγελάει τα κάθε μάτι
. Πέρα από αυτό είπα και εγώ πιο πάνω ότι μου αρέσουν τα μεγάλα ρολόγια αλλά.... Στις στάνταρ μετρήσεις το νορμάλ αντρικό μέγεθος είναι από 36 μέχρι 42 mm. Οτιδήποτε πάνω από αυτό είναι πιο μεγάλο από το κανονικό.
Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι αλλά το να είμαστε απόλυτοι δεν είναι και το σωστό όπως προανέφερα αναλόγως το καρπό του καθενός!
Μετά μπορείς να πεις και αναλόγως την εταιρεία-σχέδια κλπ πχ το moon που έχεις είναι 44 και lug to lug 48 σωστά ;
Άλλο παράδειγμα στην panerai σχεδόν όλα τα μοντέλα της είναι από 44 ναι και άνω εκτός από δύο-τρία.
Έχω και άλλα στο μυαλό μου αλλά η λίστα δεν έχει τελειωμό και από ελβετική αλλά και από ιαπωνική σχολή.
Εδώ τώρα λέμε είναι οι καιροί που προστάζουν μεγαλύτερα η γενικότερα η μόδα και το στυλ των αντρών;;
Πάντως σε κάθε περίπτωση στο δικό μου χέρι (όχι χεράκι)ένα 40 και κάτω θα έμοιαζε σαν το ρολόι της γιαγιάς..
Υ.Γ. περί των τετραγώνων κασών η χρονογράφων οι διαστάσεις ξεγελούν οπότε μας πέρνει η χαμηλότερη υπέρβαση

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk