0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gkblues στις Ιανουάριος 20, 2017, 20:36:47 μμΜετά από αυτή τη φωτογραφία κάτι άλλαξε μέσα μου(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΕκείνο που βλέπω εγώ είναι κάποια θέματα με την εφαρμογή της λουμινόβας στο 10, στο 35, στο 40 και αλλού.
Μετά από αυτή τη φωτογραφία κάτι άλλαξε μέσα μου(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: gkblues στις Ιανουάριος 20, 2017, 20:36:47 μμΜετά από αυτή τη φωτογραφία κάτι άλλαξε μέσα μου[emoji7Sent from my iPhone using TapatalkΕκείνο που βλέπω εγώ είναι κάποια θέματα με την εφαρμογή της λουμινόβας στο 10, στο 35, στο 40 και αλλού.
Μετά από αυτή τη φωτογραφία κάτι άλλαξε μέσα μου[emoji7Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: harolagoha στις Ιανουάριος 20, 2017, 20:15:37 μμΤι ειναι ο περιφερειακος ροτορας? Ακουστα μονο τον μικρο-ροτορα εχω που συνηθως βλεπω στα chopard..Ρότορας είναι ένα βάρος, ( που λόγω κατασκευής σχήματος κυκλικού τομέως ) ενεργεί βάσει ροπών, και περιστρέφει / οπλίζει τον μηχανισμό κουρδίσματος.Η συνήθης πρακτική, είναι να αναρτάται στο κέντρο του μηχανισμού. ( υποτίθεται πατέντα Rolex )image hosting over 10mbΟ περιφερειακός ρότορας, ΔΕΝ αναρτάται / περιστρέφεται σε άξονα στο κέντρο, αλλά ενεργεί σε ένα γρανάζι περιφερειακά, όπου και η περιστροφή του επάνω σε έναν οδηγό. Κάτι σαν επικυκλικός μηχανισμός. Πλεονέκτημα ? Κανένα ουσίας, το αντίθετο, αλλά, αφήνει ΑΚΑΛΥΠΤΗ την καλιμπρα, για open backs.image hosting over 5mbimage hosting 10mb limitimage hosting no registrationtemporary image hosting
Τι ειναι ο περιφερειακος ροτορας? Ακουστα μονο τον μικρο-ροτορα εχω που συνηθως βλεπω στα chopard..
Παράθεση από: harolagoha στις Ιανουάριος 20, 2017, 20:15:37 μμΤι ειναι ο περιφερειακος ροτορας? Ακουστα μονο τον μικρο-ροτορα εχω που συνηθως βλεπω στα chopard..http://www.0024watchworld.com/the-rare-peripheral-rotor/#prettyPhoto
Ρολεξ, Ναυτίλος Αμιμητα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
...ειδικά αφιερωμένη στον αγαπητό μας Αντώνη how to capture screen
Παράθεση από: Giorgos_I στις Ιανουάριος 21, 2017, 01:33:59 πμ...ειδικά αφιερωμένη στον αγαπητό μας Αντώνη how to capture screenΠες τώρα δεν αναδεικνύει το ρολόι?
Παράθεση από: AntonisCh στις Ιανουάριος 21, 2017, 01:51:56 πμΠαράθεση από: Giorgos_I στις Ιανουάριος 21, 2017, 01:33:59 πμ...ειδικά αφιερωμένη στον αγαπητό μας Αντώνη how to capture screenΠες τώρα δεν αναδεικνύει το ρολόι?...φυσικά, και το γδέρνουν κιόλας
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.