Δηλωνω οτι θα μπορουσα να ζησω ΚΑΛΛΙΣΤΑ μ´αυτη την συλλογη των τριων ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ και να μπαινω εδω μεσα και να σπαω ΠΛΑΚΑ..
Να σημειωσω οτι αν και δεν μου αρεσει το ΡΡ, ομως για αυτο που εκπροσωπει και εκπεμπει θα μπορουσα να παραβλεψω το θεμα γουστου/ομορφιας!! 
ΠΡΟΣΕΧΕ, εκτίθεσαι 
α. Θέλεις συνέχεια να αλλάζεις, οπότε, ......πως θα έμενες στα 3 ?
β. Αφού ΔΕΝ σου αρέσει το ΡΡ, γιατί να το αγοράσεις ? Δεν εκπέμπει τίποτα παραπάνω από ότι το κάθε άλλο ρολόι. Εκτός και αν εννοείς, prestige. Εκπροσωπεί δε μια σχολή, ακριβών ρολογιών, που δεν προσφέρουν τίποτα παραπάνω.
γ. Το ΑΡ είναι "αδελφάκι", και ίσως πιο "ευχάριστο" στο μάτι. Εχει το κάτι τι του τέλος πάντων.
δ.Το R σε υπερκαλύπτει σε όλες τις δραστηριότητες, με τα μισά λεφτά.
Κάποτε μου άρεσε το ΑΡ, και τόλμησα να το ψάξω. Ακόμα ......

Το ΡΡ, ποτέ δεν το αποδέχτηκα, δεν μου αρέσει, και το έχω ξαναπεί, δεν καταλαβαίνω τι του βρίσκουν τόσοι ρολογάδες παγκοσμίως. Εχει και άλλα μοντέλα η ΡΡ.
Το R, ειναι πολύ κοινότυπο πλέον, κυκλοφορεί πολύ, και σε γνήσιο , και σε μαϊμού, αλλά, κατα δήλωση φίλου απόφοιτου του ΜΙΤ της ωρολογοποιϊας στην Ελβετία, το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ρολόι μέχρι τα 5.000 ( τότε 2008-9 ). Μετά κάτι τα parachrom, κατι τα κεραμικά, κάτι η ανατίμηση του Ελβετικού, και η τιμή .................πέταξε. Αλλά ακόμα αξίζει, είναι διαχρονική αξία.
Το R, είναι καθημερινής χρήσης, αντέχει, διαρκεί.
Τα άλλα δύο, ΔΕΝ κανουν για καθημερινή χρήση.
Βρές κάποιον που να τα έχει, και να είναι ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ, και ρώτα τον.
Εγώ έχω βιώσει με τέτοιους κους, και στα λέω ΠΡΩΤΟ χέρι. Και όλοι, έπαιρναν και ένα R για καθημερινό.