0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
κελεπουρι
Σε αυτό το forum μόνο οφθαλμόλουτρο μπορώ να κάνω! πατάω το link, κοιτάω τιμή, κλείνω το link! χαχαχαχα
Παράθεση από: Ισίδωρος στις Νοέμβριος 26, 2015, 21:09:57 μμΣε αυτό το forum μόνο οφθαλμόλουτρο μπορώ να κάνω! πατάω το link, κοιτάω τιμή, κλείνω το link! χαχαχαχα Το οφθαλμόλουτρο, έτσι κι αλλιώς είναι ένα τεράστιο κομμάτι της ενασχόλησής μας με τα ρολόγια....
Παράθεση από: gkblues στις Νοέμβριος 26, 2015, 19:53:59 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.Kκελεπουρι
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.K
Παράθεση από: Βost στις Νοέμβριος 26, 2015, 20:00:43 μμΚαι το έχω φορέσει κιόλας Γιώργο.... Και θα μπορούσα και να το πάρω... Αλλά μου θύμιζε πανέρι με την πρώτη ματιά... Και κατευθείαν έσβησε ο διακόπτης της επιθυμίας χαχαχαΤι θέμα έχεις με τα πανέρια ...;;; Και έσβησε ο διακόπτης !!!
Και το έχω φορέσει κιόλας Γιώργο.... Και θα μπορούσα και να το πάρω... Αλλά μου θύμιζε πανέρι με την πρώτη ματιά... Και κατευθείαν έσβησε ο διακόπτης της επιθυμίας χαχαχα
Παράθεση από: capt-dim στις Νοέμβριος 26, 2015, 20:24:15 μμΠαράθεση από: Βost στις Νοέμβριος 26, 2015, 20:00:43 μμΚαι το έχω φορέσει κιόλας Γιώργο.... Και θα μπορούσα και να το πάρω... Αλλά μου θύμιζε πανέρι με την πρώτη ματιά... Και κατευθείαν έσβησε ο διακόπτης της επιθυμίας χαχαχαΤι θέμα έχεις με τα πανέρια ...;;; Και έσβησε ο διακόπτης !!!Δεν μου αρέσουν καθόλου Δημήτρη... Μα καθόλου...... Στο μάτι μου... Δεν μου κάθονται καθόλου καλά... Και έχει και ένας κολλητός μου και το βλέπω συχνά και μιλάμε..... Άστο χαχαχα
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.