0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nicolasg στις Μάρτιος 11, 2015, 00:47:08 πμΤα μισά μου ποστ τα κάνω επίτηδες, σκεφτόμενος την αντίδραση του Στελάκου Εγώ χθες έγραψα κατά παραγγελία post για τον Charisp που μου το ζήτησε στα κινητά τηλέφωνα, ασχέτα με την ώρα ( δείτε την ώρα στο post και τώρα είμαι στη δουλειά!! ) έκανα τη θυσία.Καλά τα πάμε, γράφει ο καθένας μόνο για έναν και το παίζουμε ότι τα γράφουμε για όλους
Τα μισά μου ποστ τα κάνω επίτηδες, σκεφτόμενος την αντίδραση του Στελάκου
Παράθεση από: Istar στις Μάρτιος 11, 2015, 08:58:09 πμΠαράθεση από: nicolasg στις Μάρτιος 11, 2015, 00:47:08 πμΤα μισά μου ποστ τα κάνω επίτηδες, σκεφτόμενος την αντίδραση του Στελάκου Εγώ χθες έγραψα κατά παραγγελία post για τον Charisp που μου το ζήτησε στα κινητά τηλέφωνα, ασχέτα με την ώρα ( δείτε την ώρα στο post και τώρα είμαι στη δουλειά!! ) έκανα τη θυσία.Καλά τα πάμε, γράφει ο καθένας μόνο για έναν και το παίζουμε ότι τα γράφουμε για όλους Ρε συ, μόνο τα μισά είπα.Τα υπόλοιπα είναι για όλους
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.