0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Για Audemars Piguet το κοβω.φτωχια καταραμενη
Παράθεση από: tetos στις Φεβρουάριος 13, 2015, 23:39:19 μμΓια Audemars Piguet το κοβω.φτωχια καταραμενημαλλον δεν ειχε για κατι καλυτερο για αυτο πηρε ap
Παράθεση από: stelakos στις Φεβρουάριος 13, 2015, 23:49:47 μμΠαράθεση από: tetos στις Φεβρουάριος 13, 2015, 23:39:19 μμΓια Audemars Piguet το κοβω.φτωχια καταραμενημαλλον δεν ειχε για κατι καλυτερο για αυτο πηρε ap ...και φυσικά Στέλιο αυτός είναι ειδήμων στα ρολόγια ε;;
ξαναλεω ομως ασχετο νεοελληνα να λεει ρολεξακι εχω ακουσει να λεει audemars piguet δεν εχω ακουσει δεν ξερω αν εχεις ακουσει εσυ καναν μπαρμπα να ξερει την lange αν ναι γνωρισε τον μου
Παράθεση από: stelakos στις Φεβρουάριος 14, 2015, 00:01:02 πμξαναλεω ομως ασχετο νεοελληνα να λεει ρολεξακι εχω ακουσει να λεει audemars piguet δεν εχω ακουσει δεν ξερω αν εχεις ακουσει εσυ καναν μπαρμπα να ξερει την lange αν ναι γνωρισε τον μουξέρω πολλούς....μπαρμπάδες που την ξέρουν Στέλιο!! Πολύς κόσμος έχει λεφτά και πάρα πολύς ασχολείται με τα ρολόγια χωρίς να είναι σε κανένα φόρουμ. και σε διαβεβαιώνω ότi έχουν και Lange και Rolex και Patek!
subir foto
Παράθεση από: george_ στις Φεβρουάριος 14, 2015, 00:20:43 πμsubir fotoΕδώ είμαστε
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Φιλικά .......Γιωργος
subirimagenes
imagen jpg
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.