Καλημερα λοιπον και απο εμενα και ηρθε η ωρα να κανω κι εγω την παρουσιαση του καινουργιου μου ερωτα επειτα απο μια ¨μικρη χρονικα¨ αναζητηση (1,5 εβδομαδα) και πολυτιμη βοηθεια απο ολους τους συμφορουμιτες μου που εννοειται για μια ακομα φορα τους ευχαριστω και τους οφειλω αυτην την αρχαρια παρουσιαση!
Το ενδιαφερον μου για τα ρολογια κρατα χρονια, οποτε ειμαι ετοιμος πλεον να εμπλουτισω τις γνωσεις μου και να αποκτησω 3 - 4 καλα ρολογια κανοντας την αρχη με το συγκεκριμενο!
Η σπαζοκεφαλια που ειχα ηταν πολυ ευχαριστη... Δοκιμασα αρκετα ρολογια απο διαφορες εταιρειες αν και εξ αρχης ειχα καποιες στο μυαλο μου που επαιζαν πιο δυνατα, επισης δεν ειχα καποιες αλλες εταιρειες στο μυαλο μου, που δεν ηξερα το μεγεθος και το βεληνεκες τους!
Παρολα αυτα απο την πρωτη στιγμη ξεχωρισαν καποια συγκεκριμενα ρολογια στο μυαλο μου, στο μπατζετ που ειχα ορισει... Αποφασισα να κανω την υπερβαση και να δω και κατι πιο ακριβο (οι περισσοτεροι μου το δινατε σαν επιλογη - tudor bb) κι εφοσον ειχα να επιλεξω αναμεσα σε 2 - 3 μοντελα, πηγα στο καταστημα αρκετες φορες, τα δοκιμασα, τα ξαναδοκιμασα τα επεξεργαστηκα οπτικα και πηρα αυτο που ελεγε η ψυχουλα μου!
Σας παρουσιαζω τη νεα μου ρολογαρα (για μενα) μιας και ειναι η πρωτη μου δυνατη αγορα σε ρολοι γιατι μεχρι τωρα επαιζα σε fashion οικους που δεν εχουν σχεση με την ωρολογοποια:
AQUARACER
Calibre 5
Automatic Watch
300 M - ∅43 mm
Ceramic Bezel

Παμε να δουμε και καποια βασικα χαρακτηριστικα:
DialSoleille blue καντραν με οριζοντιες ραβδωσεις που σπανε τη μονοτονια σε συνδυασμο με ασπρες και κιτρινες επιγραφες.
Χειροποιηειτα τοποθετημενες ενδειξεις και γυαλισμενοι δεικτες που φωτοβολουν σε αποχρωσεις του πρασινου και του μπλε.
Κεντρικα δευτερολεπτα με κιτρινο περιγραμμα στο βελακι.
Ημερομηνια με κυκλωπα στις 3.

CaseΔιαμετρος 43mm
Γυαλισμενη και βουρτσισμενη κασα απο ατσαλι.
Μπλε κεραμικη περιστρεφομενη στεφανη.
Αντιανακλαστικο - αντιχαρακτικο ζαφειρι κρυσταλλο.
Γυαλισμενη - βιδωτη απο ατσαλι κορωνα με το σημα της TagHeuer.
Water resistance στα 300Μ.

ΜηχανισμοςΜηχανικο - αυτοματο
TagHeuer calibre 5 - swiss made (ποια μηχανη φορα το ξερετε εσεις καλυτερα), νομιζω της ΕΤΑ 28κατι, δεν ξερω ακριβως.

Φορτιση κουρδισματος: 38h
Αριθμος λιθων: 25 - 26 (αναλογως την εκτελεση).
Συχνοτητα ταλαντωσης: 28800 δονησεις ανα ωρα (4Hz).

ΜπρασελεΒουρτσισμενο 3 σειρων μπρασελε απο ατσαλι.
Κουμπωμα ασφαλειας με αναδιπλωση και προεκταση για καταδυσεις.
Υλικο κουμπωματος απο ατσαλι.

Ελπιζω να ημουνα κατατοπιστικος και χωρις πολλα λαθη στην πρωτη μου παρουσιαση... Υποσχομαι θα βελτιωθω!