Αποστολέας Θέμα: ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΡΟΛΟΓΙΟΥ  (Αναγνώστηκε 7783 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
Απ: ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΡΟΛΟΓΙΟΥ
« Απάντηση #30 στις: Σεπτέμβριος 19, 2017, 23:10:04 μμ »
Μερικες φορες η εφαρμογη του singapore post τρωει σκαλωματα και τιθεται εκτος λειτουργιας, το χω διαπιστωσει πολλες φορες...Επισης εχω διαπιστωσει οτι μπορει να παιρνεις ενα τρακιν νάμπερ αλλα ακομα να μην εχει ενεργοποιηθει (δεν ξερω γιατι αλλα μου χει συμβει στο watcheshub)... Αυτοι ειναι 6 ωρες μπροστα, στειλ τους ενα μεηλ και ξαναρωτησε τους οτι δεν μπορεις να βγαλεις ακρη...Αυτο θα εκανα εγω..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος nikonian

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Σεπτέμβριος 20, 2017, 08:59:53 πμ »
Μην ανησυχείς καθόλου.

Το tracking Number που έδωσε η εταιρεία δεν έχει γίνει ακόμα εισερχόμενο στη sing post. Όταν θα γίνει, θα εμφανιστεί και στη σελίδα της. Αυτό μπορεί να πάρει ακόμα και 5 μέρες (σπάνια).Μετά θα μπαίνεις στο 17track.net και θα βλέπεις πληροφορίες για την πορεία του δέματος τόσο από τη sing post , όσο και από τα ΕΛΤΑ.
Θα δεις πχ ότι το δέμα έφυγε από Σινγκαπούρη στις 23/9 , μετά ότι έφτασε Ελλάδα στις 30/9 και ως εδώ δεν έχει εμφανιστεί τίποτα στο tracking  των ΕΛΤΑ. Θα εμφανιστεί στα ΕΛΤΑ μόλις ξεμπλέξει από το τελωνείο και από κει και πέρα, σε 3-4 μέρες θα είναι στο σπίτι σου.

Σημ. Έχω ένα ρολόι , που έχει φτάσει Ελλάδα (Ελ.Βενιζέλος)στις 2/9 και ακόμα δεν έχει εμφανιστεί στο tracking των ΕΛΤΑ. Ίσως ανοιχτεί στο τελωνείο, ίσως όχι. Τώρα αρχίζω σιγά σιγά να ανησυχώ. Όχι νωρίτερα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος silver81

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Σεπτέμβριος 21, 2017, 13:24:43 μμ »
Η παραγγελια έγινε στις 14/09/17, απο τις 15/09/17 το ρολοι φαινεται ως shipped και με σχετικο mail απο crationwatches. Δευτέρα 18/09/17 μου έστειλαν και tracking number. Το tracking number μέχρι σήμερα 21/09/17 ΔΕΝ αντιστοιχεί σε κάποιο πακέτο στην αναζήτηση. Είναι λογικό αυτό? Ας περιμένουμε και βλέπουμε.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος georgefl74

• VIP Member
    • Προφίλ
    • My YouTube reviews
« Απάντηση #33 στις: Σεπτέμβριος 21, 2017, 14:20:47 μμ »
Η παραγγελια έγινε στις 14/09/17, απο τις 15/09/17 το ρολοι φαινεται ως shipped και με σχετικο mail απο crationwatches. Δευτέρα 18/09/17 μου έστειλαν και tracking number. Το tracking number μέχρι σήμερα 21/09/17 ΔΕΝ αντιστοιχεί σε κάποιο πακέτο στην αναζήτηση. Είναι λογικό αυτό? Ας περιμένουμε και βλέπουμε.
Συνήθως όσοι πουλάνε πολλά κομμάτια δεν πάνε ένα ένα τα πακέτα στο ταχυδρομείο. Έχουν πάρει ήδη κωδικούς αποστολής, τα ζυγίζουν, υπολογίζουν τα έξοδα και πάνε μια δυο φορές την εβδομάδα ταχυδρομείο για πληρωμή τελών και αποστολή. Σου στέλνουν εσένα το tracking number, λες μπράβο τα τζιμανια, αλλά το πακέτο δεν έχει ακόμα μπει ούτε στην είσοδο του ταχυδρομείου.

Αυτό φαίνεται εύκολα με το USPS επειδή το λέει στο tracking του πότε ενεργοποιείται ηλεκτρονικά ο κωδικός και πότε παραλαμβάνουν το πακέτο από τον αποστολέα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος silver81

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Σεπτέμβριος 21, 2017, 15:03:17 μμ »
Συνήθως όσοι πουλάνε πολλά κομμάτια δεν πάνε ένα ένα τα πακέτα στο ταχυδρομείο. Έχουν πάρει ήδη κωδικούς αποστολής, τα ζυγίζουν, υπολογίζουν τα έξοδα και πάνε μια δυο φορές την εβδομάδα ταχυδρομείο για πληρωμή τελών και αποστολή. Σου στέλνουν εσένα το tracking number, λες μπράβο τα τζιμανια, αλλά το πακέτο δεν έχει ακόμα μπει ούτε στην είσοδο του ταχυδρομείου.

Αυτό φαίνεται εύκολα με το USPS επειδή το λέει στο tracking του πότε ενεργοποιείται ηλεκτρονικά ο κωδικός και πότε παραλαμβάνουν το πακέτο από τον αποστολέα.
ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τα λες είναι!! Σου δίνουν ένα απο τα εκατοντάδες tracking number που έχουν παραλάβει απο το ταχυδρομείο της Σιγκαπούρης και όταν μαζευτεί ικανοποιητικός αριθμός πακέτων μεταβαίνουν στο ταχυδρομείο για αποστολή. Αρα κλασική παπάτζα κυρίως Ασιατών πωλητών στις αποστολές εμπορευμάτων, μου το έιχαν ξανακάνει παλιότερα κάτι κινέζοι πωλητές του ALIEXPRESS. Τέσπα, ας όψεται η ανάγκη των πολύ χαμηλών τιμών του creation.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος silver81

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Σεπτέμβριος 29, 2017, 13:35:09 μμ »
Μπήκε το ρολογάκι απο creationwatches Ελλάδα, απο 27/09/17 : ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ. Ήταν δυνατόν να τη γλυτώσει ο No1 γκαντέμης ??(εγώ είμαι αυτός). Αντε να δούμε και την λυπητερή τώρα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος silver81

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Οκτώβριος 13, 2017, 01:22:38 πμ »
Σαν τελευταίο μήνυμα και για να κλείσω το θέμα, να ενημερώσω ότι παρέλαβα το πολυπόθητο ORIENT M-FORCE BEAST SEL06001B0 επιτέλους σήμερα απο ελτά. Δηλώνω καταευχαριστημένος και έκπληκτος απο την ποιότητα την ομορφιά και την σπορ καλαισθησία του!! Πραγματικά ότι ακριβώς έψαχνα, και σε άριστη κατάσταση απο creationwatches παραδόθηκε. Όμως δεν μπορώ να κρύψω την αγχωτική αναμονή και την κακή ολοημερη ψυχολογία μέχρι να επιβεβαιώσω τον ερχομό του πακέτου και το ποσό με τους νέους δασμούς-φόρους που με περιμεναν. Λόγω ελειπούς ενημέρωσης του φόρουμ σχετικά με το όλο θέμα με το νέο σύστημα δασμών και φόρων να ενημερώσω ότι το 99% των πακέτων απο Κίνα και γενικότερα τρίτες χώρες κτλ εκτελωνίζεται και ΄δεχεται χρεώση φπα, σύμφωνα με την εκτίμηση των τελωνειακών. Στάθηκα υπερβολικά τυχερός και πλήρωσα ένα πολύ μικρο ποσο όσον αφορά το δικό μου πακέτο . Με πόλύ λίγα λόγια όσοι ετοιμάζετε αγορές απο σιγαπούρη Κίνα κτλ έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι όλα μπαινουν τελωνείο και όλα ψάχνονται και ελεγχονται με προσωπικές εκτιμήσεις των εκτελωνιστών. Αυτά απο μένα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Οκτώβριος 13, 2017, 01:41:31 πμ »
 Κάνεις στο φόρουμ,δεν μπορεί να σου εγγυηθεί για το τελωνείο και ποιο θα είναι το τελικό κόστος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος silver81

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Οκτώβριος 13, 2017, 01:45:19 πμ »
Δε ζήτησα να μου εγγυηθεί ούτε να μου υπογράψει κανείς τίποτα, είπα υπάρχει σχετικά ελειπής ενημέρωση σχετικά με τις αγορές ρολογιών απο τρίτες χώρες όσον αφορά το νέο σύστημα δασμών-φόρων
 που έχει ξεκινήσει και εφαρμόζεται στα ελτά απο ιούνιο του 2017.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Οκτώβριος 13, 2017, 01:58:52 πμ »
Δε ζήτησα να μου εγγυηθεί ούτε να μου υπογράψει κανείς τίποτα, είπα υπάρχει σχετικά ελειπής ενημέρωση σχετικά με τις αγορές ρολογιών απο τρίτες χώρες όσον αφορά το νέο σύστημα δασμών-φόρων
 που έχει ξεκινήσει και εφαρμόζεται στα ελτά απο ιούνιο του 2017.

Σε άλλο νήμα, έχει αναρτηθεί πλήρης οδηγός με χρεώσεις, κλπ.

Αν θυμάμαι καλά, κάποιος έχει αναρτήσει σελίδα των ΕΛΤΑ, ως απαντάται στο σάϊτ τους.

Τώρα, αν ο κάθε άσχετος υπάλληλος στα τελωνεία κατα δική του εκτίμηση, εκτιμά , ζήτω που καήκαμε

"".... όλα ψάχνονται και ελεγχονται με προσωπικές εκτιμήσεις των εκτελωνιστών."

Σημ. Βασικά, αυτοί είναι Τελώνες, και όχι Εκτελωνισταί. Ο εκτελωνιστής, είναι ιδιώτης επαγγελματίας ή γραφείο, με ειδική άδεια, κατόπιν εξετάσεων, που ενεργεί για λογαριασμό του ιδιοκτήτη του αντικειμένου, προκειμένου να αποδοθεί ελεύθερο για χρήση εντός της επικράτειας.
Ο τελώνης, εφαρμόζει την νομοθεσία περί τελών-δασμών, κλπ, βάσει πινάκων είδους και προέλευσης, και χρεώνει τέλη - δασμούς, υπέρ του κράτους, από το οποίο και αμοίβεται.

Αν είναι με προσωπική εκτίμηση,  :'( :'( :'(  πλέον μόνον ματ και γδαρμένα θα αγοράζουμε. ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος silver81

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Οκτώβριος 13, 2017, 02:08:27 πμ »
Γράψε λάθος για το ''εκτελωνιστής'', τελωνειακός ηθελα να γράψω, απο κεκτημένη ταχύτητα έγραψα εκτελωνιστής. Φίλος και συνάδελφος παρέλαβε χτές απο ελτά smartwatch παραγγελία απο Ιαπωνία αξίας 48usd και του το κοστόλογήσαν 100 ευρώ. Πλήρωσε χαράτσι 39 ευρώ είπε ευχαριστώ στον ταμεία του ελτά και πήγε σπίτι του. Τον ενημέρωσα για το δικαίωμα της δωρεαν αναδασμολόγησης και με ενημέρωσε με τη σειρά ότι υπάρχουν άτομα που ζήτησαν αναδασμολόγηση προ τριμήνου και ακόμα περιμένουν. Κακά τα μαντάτα μάγκες, είπα να σας ενημερώσω τυπικα και σύντομα, δεν είναι ανάγκη να γράφουμε πλεον και πολλά για ευνόητους λόγους. Απλά ήθελα να ενημερώσω τους λατρεις ρολογιού πλεόν να έχουν το νου τους.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Οκτώβριος 13, 2017, 09:07:07 πμ »
Παντα ετσι ξεκιναει κατι καινουργιο στην Ελλαδα...Σταδιακα θα αρχισει να φθινει μεχρι ν'ατονησει... 8)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Οκτώβριος 13, 2017, 14:12:39 μμ »
...Φίλος και συνάδελφος παρέλαβε χτές απο ελτά smartwatch παραγγελία απο Ιαπωνία αξίας 48usd και του το κοστόλογήσαν 100 ευρώ. Πλήρωσε χαράτσι 39 ευρώ είπε ευχαριστώ στον ταμεία του ελτά και πήγε σπίτι του...
Χωρίς να θέλω να γίνω αδιάκριτος, τα 48 δολάρια που πλήρωσε δε φαίνονταν σε κάποια απόδειξη, π.χ. PayPal κλπ? Πώς του το κοστολόγησαν στα 100?
Από γνωστό που ξέρω παλιότερα, για άλλο, ογκώδες αντικείμενο, του ζήτησαν μια απόδειξη πρώτα, αλλιώς θα του χρέωναν είπαν ότι νόμιζαν αυτοί.
Εκτός, επειδή δε γνωρίζω τις διαδικασίες, αν τώρα δεν έρχεσαι σε άμεση επαφή με τους τελωνιακούς και δεν μπορείς να υποστηρίξεις κάτι άλλο για την τιμή.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Οκτώβριος 13, 2017, 19:52:25 μμ »
Γράψε λάθος για το ''εκτελωνιστής'', τελωνειακός ηθελα να γράψω, απο κεκτημένη ταχύτητα έγραψα εκτελωνιστής.

Για το τυπικο το ανέφερα, οχι για να σε "μαλώσω".   ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος silver81

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Οκτώβριος 14, 2017, 02:21:15 πμ »
Γράψε λάθος για το ''εκτελωνιστής'', τελωνειακός ηθελα να γράψω, απο κεκτημένη ταχύτητα έγραψα εκτελωνιστής.

Για το τυπικο το ανέφερα, οχι για να σε "μαλώσω".   ;)
Καλά έκανες, κάνε δουλειά σου..... ;D ;D
...Φίλος και συνάδελφος παρέλαβε χτές απο ελτά smartwatch παραγγελία απο Ιαπωνία αξίας 48usd και του το κοστόλογήσαν 100 ευρώ. Πλήρωσε χαράτσι 39 ευρώ είπε ευχαριστώ στον ταμεία του ελτά και πήγε σπίτι του...
Χωρίς να θέλω να γίνω αδιάκριτος, τα 48 δολάρια που πλήρωσε δε φαίνονταν σε κάποια απόδειξη, π.χ. PayPal κλπ? Πώς του το κοστολόγησαν στα 100?
Από γνωστό που ξέρω παλιότερα, για άλλο, ογκώδες αντικείμενο, του ζήτησαν μια απόδειξη πρώτα, αλλιώς θα του χρέωναν είπαν ότι νόμιζαν αυτοί.
Εκτός, επειδή δε γνωρίζω τις διαδικασίες, αν τώρα δεν έρχεσαι σε άμεση επαφή με τους τελωνιακούς και δεν μπορείς να υποστηρίξεις κάτι άλλο για την τιμή.

Εννοείται και φαινόταν η απόδειξη του Ιάπωνα πωλητη εντός του πακέτου το οποίο ανοίχτηκε αξίας 48$, μόνο που οι τελώνες δεν πίστεψαν τίποτα και προχώρησαν σε στατιστική αξία κοστολογώντας το 100ευρώ σύμφωνα με τους νέους νόμους των ελτά στο θέμα των δασμών. Δεν μπήκαν καν στον κόπο να ζητήσουν απόδειξη Paypal ή το invoice της αγοράς στο site που αγοράσθηκε. Με λίγα λόγια, δεν πιστεύουν τίποτα απο τις τιμές που αναγράφουν ειδικά οι Κινέζοι στις συσκευασίες αποστολής και προχωρούν οι τελωνειακοί σε κοστολογήσεις σύμφωνα με αυτό που θα βρουν στο ιντερνετ ή συμφωνα με τη στατιστική αξία που ανέφερα παραπάνω. Αν ψαχτείς λίγο στο ιντερνετ σύμφωνα με μαρτυριες αγοραστών σε κάποια φόρουμ θα δεις ότι είναι ουκ ολίγες οι περιπτώσεις ατόμων που την πάτησαν άσχημα. Ναναι καλά ο κύριος Cre@tion με την γελοία μπορντώ θήκη ρολογιού που έπεισε τους κυριους ότι πρόκειται για ρολόι ΠΑΤΑΤΑ........όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν. :D :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions