Αποστολέας Θέμα: Πολλά 3ψήφια ή ένα 4ψήφιο και τα υπόλοιπα 3ψήφια;  (Αναγνώστηκε 3067 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
  • Vintage Omega Seamaster '69 Calibre 601
    • Προφίλ
Απ: Πολλά 3ψήφια ή ένα 4ψήφιο και τα υπόλοιπα 3ψήφια;
« Απάντηση #15 στις: Ιούλιος 03, 2017, 23:19:03 μμ »
Σε γενικές γραμμές ταυτίζομαι με την άποψη του καπετάνιου, είναι αδύνατο όμως να χτίσω μια συλλογή από 6 ρολόγια υψηλού κόστους. Νομίζω πως ο αριθμός 6 (ίσως και 5) είναι ιδανικός αν έχεις φτιάξει μια ωραία συλλογή. Η διαχείριση είναι πολύ σημαντικός παράγοντας καθώς είμαι της άποψης πως τα ρολόγια πρέπει να τα φοράμε, ούτε θυρίδες ούτε να τα τρώει το συρτάρι. Έτσι εάν κάποιο κερδίσει τη καρδιά μου πρέπει να είναι σε τέτοιο βαθμό που να "μπορεί" να εκτοπίσει κάποιο άλλο. Θα ήθελα να είχα και 20 αλλά η ίδια η ζωή σου λέει πως δεν μπορείς να τα απολαύσεις όταν είναι τόσα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος georgefl74

• VIP Member
    • Προφίλ
    • My YouTube reviews
Απ: Πολλά 3ψήφια ή ένα 4ψήφιο και τα υπόλοιπα 3ψήφια;
« Απάντηση #16 στις: Ιούλιος 03, 2017, 23:52:17 μμ »
Σε αυτή τη φάση αγοράζω ρολόγια με σκεπτικό να δω και να βάλω κάποια που μου αρέσουν, ώστε να εστιάσω καλύτερα και στο τι μου αρέσει πραγματικά, τι φοράω συχνότερα.

Κάποια στιγμή θα κάνω μία εκκαθάριση και με τα έσοδα θα ελαττώσω σε 4-5 γιατί πάγια θέση μου είναι ότι τα ρολόγια είναι για να φοριούνται και να μαζεύουν αναμνήσεις. Γι'αυτό και αγοράζω πλέον με το σκεπτικό τι μπορεί να φύγει τουλάχιστον στα ίδια ή παραπάνω χρήματα. Όποτε είναι μία αποταμίευση προς τον στόχο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions