Αποστολέας Θέμα: Ρολοι Δωρο γαμου εως και 2.000 ευρω ???  (Αναγνώστηκε 31507 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος yannisb

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Ρολοι Δωρο γαμου εως και 2.000 ευρω ???
« Απάντηση #105 στις: Μάρτιος 17, 2017, 17:18:44 μμ »
Και τα δυο ειναι πολυ ωραια, καλες μαρκες, μηχανες, αξιζουν τα λεφτα τους κτλ. Το ομεγκα ειναι πιο ιστορικο, το tudor πιο ανθεκτικο. Οποιο και να παρεις, φοβερη αγορα θα κανεις.
Αν πας στο tudor, θα σου προτεινα να παρεις το καινουριο με την in house μηχανη, θεωρω  οτι η διαφορα ειναι τοσο μικρη που αξιζει (κοντα 200-300ε νομιζω). Επισης, αν και το κοκκινο ειναι πιο πιασαρικο και χαρακτηριστικο, ειναι και το πιο δυσκολο να ταιριαξεις με μια πιο επισημη ενδυση, ενω το μπλε και το μαυρο ειναι οτι πρεπει για χαλαρο dress-diver, φοριουνται λοιπον παντου.

Οποτε κανε κατ εμε την υπερβαση, για μενα αυτα τα δυο ρολογια ειναι με τη σειρα οι επομενοι στοχοι/ affordable grails (πρωτα το μουν) και μετα νομιζω θα κατευνασω για πολυ καιρο τις ωρολογιακες μου ανησυχιες, αντε κι ενα G.O. dress :P

Επισης, εσυ θα το φορας το ρολοι, ακου συμβουλες, αλλα στην τελικη διαλεξε αυτο που θες, η γυναικα πηρε το νυφικο της κτλ, το ρολοι ειναι δικη σου επιλογη! Μονο αυτο με τα χρηματα δεν ξερω πως θα το κανεις, μην παρεξηγηθουν τα πεθερικα αμα πεις να τσονταρεις απ τα λεφτα του longines. Εκτος κι αν ειστε τοσο ανετοι που δεν εχεις θεμα...

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Μάρτιος 17, 2017, 18:18:37 μμ »
Φίλε harolagoha που το βρίσκεις το bb 2.000...? !!!!] Μπρασελατο δεν νομίζω ότι παίζει κάτω από 2.800 καινούριο....! Το moonwatch μέχρι 3.200 το βρίσκεις οπότε η διαφορά τους είναι σχετικά μικρή...!
ελα ντε,που?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

capt-dim

• Επισκέπτης
« Απάντηση #107 στις: Μάρτιος 17, 2017, 19:37:32 μμ »
Φίλε harolagoha που το βρίσκεις το bb 2.000...? !!!!] Μπρασελατο δεν νομίζω ότι παίζει κάτω από 2.800 καινούριο....! Το moonwatch μέχρι 3.200 το βρίσκεις οπότε η διαφορά τους είναι σχετικά μικρή...!
ελα ντε,που?

μεταχ Ναι το βρίσκεις 2000 ευρώ .... καινούργιο στα 2500 -2700 με την ΕΤΑ μηχανή ...  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Stelios.T

• Sr. Member
    • Προφίλ
Ρολοι Δωρο γαμου εως και 2.000 ευρω ???
« Απάντηση #108 στις: Μάρτιος 17, 2017, 20:01:24 μμ »
Πιο κάτω δεν πάνε. Για καινούριο φυσικά.

Για Ελλάδα πιστεύω +200 ευρώ υπολόγισε τουλάχιστον

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Μάρτιος 17, 2017, 20:25:44 μμ »
Πάσο...   Έτσι και speed βρίσκεις μεταχειρισμένο σε αυτά τα λεφτά...! Το θέμα είναι ότι ουσιαστικά ο φίλος πιο πάνω σύγκρινε τιμή καινούριου moon με μεταχειρισμένου bb...! Επίσης δεν ξεκαθαρίστηκε για το ποιο bb μιλάμε.. το καινούριο,το παλιό...  με μπρασελε...  Χωρίς...?! Σόρρυ που γίνομαι λιγάκι ψείρας αλλά καλό είναι να λέμε τα πράγματα όπως είναι...! Επίσης το moon στο παραπάνω site δεν έχει καλή τιμή αφού πάει 2.950+200 (αν είναι μόνο τόσα..!!!!!!) =3.150 δηλαδή όσο το παίρνεις από ελληνικό μαγαζί με λίγο καλό παζάρι...!  ???
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Μάρτιος 17, 2017, 20:39:20 μμ »
Το ρολόι που είναι στην παραγωγή , με μια καλή έκπτωση ,θα είναι μια πολύ καλή πρόταση,ακόμα και από πιο ακριβά ρολόγια.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Μάρτιος 17, 2017, 21:15:22 μμ »
Ρε παιδια το μουν δεν εχει αρχικη 4,5k, σωστα;;; Ή κανω λαθος;; Για ποια 3 χιλιαρικα μιλατε με παζαρι;; 33% εκπτωση;;; Που αυτο;;; Το bb, οχι με την καινουργια μηχανη, αλλα με την ετα και με dial με την ισια γραμμη του λογκο (οχι με την καμπυλη) το παιρνεις με μπρασελε στα 2800 και με μετρητα χαλαρα πιο κατω...Οπως και να χει μια διαφορα των ~1000€ μεταξυ των δυο ρολογιων προσωπικα δεν την θεωρω ανουσια..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Μάρτιος 17, 2017, 21:21:04 μμ »
Ρε παιδια το μουν δεν εχει αρχικη 4,5k, σωστα;;; Ή κανω λαθος;; Για ποια 3 χιλιαρικα μιλατε με παζαρι;; 33% εκπτωση;;; Που αυτο;;; Το bb, οχι με την καινουργια μηχανη, αλλα με την ετα και με dial με την ισια γραμμη του λογκο (οχι με την καμπυλη) το παιρνεις με μπρασελε στα 2800 και με μετρητα χαλαρα πιο κατω...Οπως και να χει μια διαφορα των ~1000€ μεταξυ των δυο ρολογιων προσωπικα δεν την θεωρω ανουσια..
Τι λες,δεν καταλαβα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Μάρτιος 17, 2017, 21:47:59 μμ »
Φίλε harolagoha όταν έψαχνα για moon πήγα σε 3 μαγαζιά και στην μπουτίκ...! Οι τιμές που μου έδωσαν για μετρητά και χωρίς το κουπόνι του τσιπρα ήταν 3.250, 3.200 και 3.150...! Την τιμή της μπουτίκ κάτω στην Αθήνα δεν την σιγκράτησα καν γιατί μου φάνηκε σαν κρύο αστείο..! Αν τυχόν ενδιαφέρεσαι σοβαρά για αγορά, με p.m. σου στέλνω τα μαγαζιά..! Για το bb το καινούριο δεν εχω ψάξει αλλά κατά την άποψη μου αποκλείεται καινούριο να πέφτει κάτω από τα 2.800 με την έκπτωση...! Για αυτό και τα 2 ρολόγια που αρέσουν στον φίλο μας ανήκουν περίπου στην ίδια κατηγορία τιμής θεωρώ...!Τέλος πάντων...  νομίζω δημοσίως πρέπει να συγκρίνουμε και να αναφερόμαστε μόνο στις retail prices..! Τα υπόλοιπα με pm..!  :P
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος pmoromalos

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Μάρτιος 17, 2017, 21:51:26 μμ »
Θα ηθελα να σας ευχαριστησω για τη συζητηση που εχουμε ανοιξει.

Η αληθεια ειναι οτι και εγω το εχω χασει λιγο με το ποσα διαφορετικα Moonwatch υπαρχουν Αν μπορουσε καποιος να με διαφωτισει θα ηταν ευπροσδεκτο.

Στειλτε και Pm με καταστηματα απο Αθηνα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Μάρτιος 17, 2017, 21:53:23 μμ »
Τι λες,δεν καταλαβα

Δεν το διατυπωσα καλα, κανω babysitting και μια γραφω-μια σταματώ, σβησε-γραψε, χαθηκε ο ειρμος..Λεω πως το καινουργιο με την νεα ιν-χάουζ, οχι την ετα, και με μπρασελε, το βρισκεις και με τελικη πιο κατω 3000€ και με ρευστο πας ακομα πιο κατω...Τοσο το βρηκα εγω μεσω γνωστου απο γνωστο κοσμηματοπωλειο...Φανταζομαι με την ετα, με το κλασικο dial το καμπυλωτο λογκο, (το "παλιο") το βρισκεις ακομα πιο χαμηλα...Δεν ξερω τι μειωση τιμης μπορεις να πετυχεις σε ενα ιστορικο ρολοι οπως το μουν αλλα απο περιεργεια θα ρωτησω παλι στο ιδιο μαγαζι...

Edit: τωρα ειδα το μνμ του λυκου...Αν μπορεις να πετυχεις τοσο χαμηλη τιμη στο μουν τι να πω....Οποτε μενει στην αισθητικη του γαμπρου η τελικη επιλογη! ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Μάρτιος 17, 2017, 21:59:24 μμ »
Μου αρεσει η κινηση της Rolex,να φτιαξει νεα μηχανη για την Tudor και σε λογικη τιμη,στην κατηγορια του παιζει μονη της  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Μάρτιος 17, 2017, 22:04:42 μμ »
Θα ηθελα να σας ευχαριστησω για τη συζητηση που εχουμε ανοιξει.

Η αληθεια ειναι οτι και εγω το εχω χασει λιγο με το ποσα διαφορετικα Moonwatch υπαρχουν Αν μπορουσε καποιος να με διαφωτισει θα ηταν ευπροσδεκτο.

Στειλτε και Pm με καταστηματα απο Αθηνα.

Φίλε pmoromalos ένα είναι το moonwach...  αυτό με το hesalite..! Είναι αυτό βασικά που μοιάζει περισσότερο με εκείνο που πήγε στο φεγγάρι..! Είναι ακριβώς το ίδιο με τότε εκτός από την μηχανή και το μπρασελέ εκείνης της εποχής...! Ολα υπόλοιπα που βγάζει η Omega, θεωρητικά είναι  περισσότερο speedmaster και λιγότερο moonwatch...!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Petros1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #118 στις: Μάρτιος 17, 2017, 22:09:46 μμ »
Moonwatch είναι μόνο αυτό που πήγε στο φεγγάρι.
Αυτό με την 321 μηχανή.
Απ τη στιγμή που το 3570 φοράει την 1861,μόνο moonwatch δεν είναι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Μάρτιος 17, 2017, 22:11:31 μμ »
Οσο θυμαμαι,τα τεστ τα εχει περασει και η 861,αρα δεν εχει καποιο θεμα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions