Αποστολέας Θέμα: Για πειτε καμια γνωμη ετσι ν´αναψουν τα αιματα....  (Αναγνώστηκε 26311 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

gkblues

• Επισκέπτης
Απ: Για πειτε καμια γνωμη ετσι ν´αναψουν τα αιματα....
« Απάντηση #45 στις: Οκτώβριος 21, 2016, 09:16:34 πμ »
Επιμένω.....!!!

GK
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
  • Vintage Omega Seamaster '69 Calibre 601
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Οκτώβριος 21, 2016, 09:58:37 πμ »
Φίλε Χάρη, τα είπαμε και το πρωί.
Πολλά τα λεφτά για σιτιζεν, πόσο μάλλον για το συγκεκριμένο.
Προσωπικά δε μου αρέσει καθόλου και πιστεύω ότι πολύ γρήγορα θα το βαρεθείς.
Άσχετα όμως από αυτό, άλλωστε γούστα είναι αυτά, κοίτα τι μπορείς να πάρεις με ταβάνι τα 900,00€.
Θεωρώ ότι δεν πρέπει να βιαστείς γιατί τα χρήματα είναι πολλά και οι επιλογές ακόμα περισσότερες.

Φίλε Δημήτρη, στη φράση που σου κοκκίνησα διαφωνώ 100%, ιδιαίτερα στην αναφορά "πόσο μάλλον για το συγκεκριμένο".
Έχει μια μηχανή που συγχρονίζει στα 8 beats (χτυπάει στα 28800/ώρα). Σχετικά με τη ποιότητα κατασκευής, έχοντας την απλή σχεδιαστικά έκδοση Grand Touring σου λέω πως η κατασκευή και το φινίρισμα είναι σε άλλο επίπεδο και όχι σε αυτό των 700€. Είμαι σίγουρος πως και το Grand Touring Sport παίζει στο ίδιο level. Επειδή τα συγκεκριμένα είναι φτιαγμένα για την Αμερικάνικη αγορά και δεν τα έχουμε δει από κοντά πολλοί σου λέω υπεύθυνα πως σαν κατασκευές δεν συγκρίνονται ούτε με red arrows κ.τ.λ..

Χάρη, ναι τα χρήματα γενικώς είναι πολλά και πρέπει να τα σεβαστείς. Ότι μπορείς να δεις από κοντά να το δεις. Σου έχω ξαναπεί ότι όποτε θέλεις -έστω και στο πόδι- μπορούμε να συναντηθούμε να δεις το GT από κοντά. Αν μπορείς να δεις κι άλλες από τις επιλογές που σου προτείνονται ακόμη καλύτερα! Όπως έχεις δει κι εγώ αναπροσαρμόζω τη συλλογή μου πλέον σε μια ανεκτή -για το πορτοφόλι μου- αναβάθμιση σε λιγότερα και καλύτερα, ώστε και να έχω επιλογές αλλά και να φοριούνται όλα συχνά και αναλόγως περίστασης. To Grand Touring Sport είναι σίγουρα μια από αυτές τις επιλογές για αγορά (αν το προλάβω) και δεν στο λέω τώρα υποκειμενικά από άποψη γούστου αλλά αντικειμενικά από άποψη ποιότητας. Ρίξε μια λεπτομερή ματιά στο μπρασελέ και στις γωνίες της κάσας και θα με θυμηθείς.

Το μόνο επιχείρημα που δεν μπορώ να σου αντικρούσω σε αυτή τη κατηγορία τιμής είναι να σου αρέσει κάτι άλλο περισσότερο, εκεί ποιότητες, γραμμές κ.α. πάνε περίπατο. Οπότε πάρε αυτό που θέλεις μόνο για τη ποιότητα μην αμφιβάλλεις σε σχέση με το Citizen.

Για να σε βασανίσω κι άλλο όμως... δες ακόμη μια φορά τα 2 βίντεο που ήδη έχεις δει από καμιά 100σταριά φορές το καθένα!  :D :D :D

https://www.youtube.com/watch?v=v2RDEmdM1R8#t=82.7831791
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 21, 2016, 10:06:46 πμ από STF »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος jim teo

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Οκτώβριος 21, 2016, 10:34:15 πμ »
Στεφανε, με παρεξηγησες.
Το "ποσο μαλλον για το συγκεκριμενο", το ειπα επειδη δε μου αρεσει και ΟΧΙ γιατι δεν το θεωρω ποιοτικο.
Καθε αλλο μαλιστα. Ειμαι σιγουρος οτι και ποιοτικο ειναι, και φοβερη μηχανη φοραει, και στιβαρη κατασκευη εχει.
Απλα ειναι αρκετα τα λεφτα, ειδικα για τις μερες μας, κι εγω προσωπικα δε θα τα εδινα για σιτιζεν. But that's just me, που λενε και οι "φιλοι" μας.

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

AntonisCh

• Επισκέπτης
« Απάντηση #48 στις: Οκτώβριος 21, 2016, 10:37:53 πμ »
Το πρόβλημα στα φόρουμ είναι ότι η Glycine εξαγοράστηκε από την Invicta, οπότε τώρα όλοι τσινάνε στη παραμικρή αλλαγή

έελα ρε συ! Σοβαρα τωρα????

INVICTA αρρώστια!!! :D :D :D :D :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
  • Vintage Omega Seamaster '69 Calibre 601
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Οκτώβριος 21, 2016, 11:28:04 πμ »
Στεφανε, με παρεξηγησες.
Το "ποσο μαλλον για το συγκεκριμενο", το ειπα επειδη δε μου αρεσει και ΟΧΙ γιατι δεν το θεωρω ποιοτικο.
Καθε αλλο μαλιστα. Ειμαι σιγουρος οτι και ποιοτικο ειναι, και φοβερη μηχανη φοραει, και στιβαρη κατασκευη εχει.
Απλα ειναι αρκετα τα λεφτα, ειδικα για τις μερες μας, κι εγω προσωπικα δε θα τα εδινα για σιτιζεν. But that's just me, που λενε και οι "φιλοι" μας.

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ΟΚ Δημήτρη, νόμιζα πως αναφερόσουν στην ποιότητα αυτή καθ' εαυτή.΄
Πολλές φορές τα ονόματα των εταιρειών μας καθορίζουν ένα price list στο μυαλό μας, το καταλαβαίνω γιατί κι εμένα με επηρεάζει. Η συγκεκριμένη σειρά πάντως αξίζει και το τελευταίο cents, αυτό που αγοράζεις είναι πολύ καλύτερο από άλλα Ευρωπαϊκα σε αυτό το εύρος τιμής.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος jiorg

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Οκτώβριος 21, 2016, 11:37:58 πμ »
Φιλε Χαρη, θεωρουσα οτι σου αρεσε ΠΑΡΑ πολυ το citizen, ομως βλεπω οτι εχεις καποιες αμφιβολιες.
Μιας και ζητας γνωμες, να εκφερω και εγω την αποψη μου
H σειρα της glycine μου αρεσει παρα πολυ, ΑΛΛΑ, οχι το two tone που παρεθεσες, (γουστα), ωστοσο, το ζητημα ειναι, οτι για ΚΑΝΕΝΑ ρολοι που δεν εχω δει απο κοντα- φορεσει δεν θα εδινα  τετοια χρηματα (50-100 ευρω τα ρισκαρω, αλλα εδω μιλαμε........)
Οσον αφορα στο citizen, πολυ συμπαθητικο, δεν εχω καμια αμφιβολια για το επιπεδο ποιοτητας του, αλλα  ΔΕΝ θα εφτανα σε τετοια επιπεδα τιμης.
Το κυριοτερο ζητημα ομως εξακολουθει να ειναι οτι πρεπει να δεις και να περιεργαστεις το οποιοδηποτε πιθανο ρολοι σου απο κοντα.
Δατς ολ.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος k.pafis

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Οκτώβριος 21, 2016, 11:40:37 πμ »
Certina ds action diver...κοίτα και λιγο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #53 στις: Οκτώβριος 21, 2016, 15:14:43 μμ »
Αγορασα αρκετα ρολογια και σε συντομο χρονικο διαστημα, παρορμητικα και ενθουσιωδως θα ελεγα, εζησα σε μικρογραφια την ιδεα της καθημερινης εναλλαγης ρολογιων και καπως ετσι να επηλθε η αναγκη αναθεωρησης της φιλοσοφιας μου στο τι θελω, τι μπορω, ποσα χρειαζομαι και για ποιο πραγμα...  ;)
Υγιές...αυτή είναι η πορεία συνήθως.
+1000
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #54 στις: Οκτώβριος 21, 2016, 15:18:46 μμ »

Άσε που αμφιβάλλω γενικά ότι είναι καλύτερο...
Oύτε σε ένα επιμέρους στοιχείο δεν είναι καλύτερο το mm, πόσο μάλλον συνολικά.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #56 στις: Οκτώβριος 21, 2016, 15:24:18 μμ »
Θελω το ρολοι να κανει ΜΠΑΜ απο μακρια, να τραβαει τα βλεμματα..

Δες τα ινβίκτα  :) 8)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #57 στις: Οκτώβριος 21, 2016, 15:25:41 μμ »

απλα υπαρχει ενα θεματακι που παιζει τελευταια με την glucine και χει αναπτυχθει στα ξενα φορουμ, κυριως στο watchuseek..Εχει ανανεωσει την συγκεκριμενη σειρα sub combat και εχει μετατρεψει το λογκο της στο dial απο τριαιανα/κορωνα σε αετο "eagle" που παραπεμπει σε versace και αρμανι...Επιπλεον, εχει μειωσει το lume, την γραμματοσειρα και καποιες αλλες μικρολεπτομερειες που εχουν ξενερωσει τους οπαδους της και την κραζουν με emalis στο site της...Τα site που πωλουν τα μοντελα αυτα εχουν την φωτο του παλιου και σου στελνουν το καινουργιο και υπαρχουν πολλες επιστροφες και ανακλησεις..Αυτο ειναι που με απετρεψε απο μια πιθανη αγορα..

??? ??? ???
Φρικτό!!!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #58 στις: Οκτώβριος 21, 2016, 15:28:56 μμ »
Το πρόβλημα στα φόρουμ είναι ότι η Glycine εξαγοράστηκε από την Invicta, οπότε τώρα όλοι τσινάνε στη παραμικρή αλλαγή

έελα ρε συ! Σοβαρα τωρα????

INVICTA αρρώστια!!! :D :D :D :D :D :D :D
Τρέλα  ;D  
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Οκτώβριος 21, 2016, 15:47:46 μμ »
Νικολα τα σπας !! :D :D :D Περα απ την πλακα, ακουσα με ΠΑΑΑΑΡΑΑΑ ΠΟΟΟΛΥΥΥΥ ΜΕΓΑΛΗ προσοχη ολα τα τα μηνυματα των φιλων και θα θελα να σας ευχαριστησω για την ενθερμη συμμετοχη σας...Δεν περιμενα οτι θα ειχε τετοια εξελιξη το θεμα, αληθεια πονταρα σε ενα 90% "ειμαστε μαζι σου, παρηγγειλε το"...  ;D Βασικα η γυναικα μου με ξενερωσε και ειπα να βρω συμπαρασταση στο φορουμ παναθεμα με  :D
Προσωπικα μου αρεσει πολυ το σιτιζεν αλλα ετσι οπως εχουν ερθει τα πραγματα θα ακολουθησω αυτο που ειχα πει και στον Γιωργο (gkblues) στο τελευταιο του vs, δηλ να Κρατησω το ποσο για κατι αλλο ακριβοτερο, εκτος απροοπτου.. ;D
Να πω οτι οι προτασεις απο hamilton/certina που εγιναν παραπανω δεν περασαν απαρατηρητες και ευχαριστω για το  χρονο σας Γιωργο, Στελιο  και λοιπους φιλους!! Φυσικα το νημα μια χαρα κυλαει, οποιος εχει χρονο διαθεση και καποια προταση που αξιζει προσοχης, θα χαιρομουν αν αποτυπωνοταν εδω.. ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions