Ναι αξιζει Γιωργο, παρακολουθω την πορεια της τιμης του mako/ray/mako xl συνεχεια..Ειναι ανοδικη, για ολα τα παλια αφου τα νεα πλεον ειναι στην αγορα και ειναι "τσιμπημενα" αλλα παραμενει vfm...
Οποτε τωρα ειναι καλα για αγορα.. 
Υπενθύμισε του Τσίπρα, ότι "ο ΕΝΦΙΑ, είναι ένας φόρος παράλογος, δεν διορθώνεται, ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ"
..ωστε να ανασάνουμε και να κάνουμε και αγορές.
Αμάν και συ ρε Γιώργο! Πούλα τίποτα, πόσα έχεις πια;
Ή γράψτα στα παιδιά σου να ησυχάσεις!

Ειναι προσωπικό, αλλά οχι απόρρητο. Οπότε σου απαντώ. Και εννοείται, καλοπροαίρετα.
Με σεβασμό στην μνήμη τους, εχασα την αδελφή μου, στα 64, και μετά την μάνα μου που δεν το άντεξε.
Ξαφνικά, βρέθηκα με εφορίες κληρονομιάς, και ΕΝΦΙΑ για ακίνητα, που με το όριο των 200.000 με αναγκάζει να "ξανα-αγοράσω", αυτά που εκείνες δημιούργησαν δουλεύοντας μια ζωή.
Ομόλογα δημοσίου και μετοχές ? Εκλάπησαν.Σύνταξη ? Μετά απο 42 χρόνια εργασίας στο ανώτατο επίπεδο ? Στο 1/3 και από 14 ετησίως στα 12 με μειωμένο το αφορολόγητο.
Και ΦΠΑ στα 24 %.
Και για πώληση ακινήτων ? "Σκοτώνω" στο 1/3, για να καλύψω, και δεν κτυπάει το τηλέφωνο. Εχει καταστραφεί η αγορά ΠΛΗΡΩΣ.
Και η ρευστότητα ?. Με κλειστές τράπεζες ? Που δεν μπορώ να ανοίξω λογαριασμό στα παιδιά μου ?
Που μας απαγορεύουν να διαχειριστούμε τους κόπους μας ?
Αυτά δεν τα έκαναν για εμένα. Δεν με μισούν προσωπικά. Αλλά εγώ, και κάποιοι άλλοι "εγώ", στήριζαν την οικονομία.
Τώρα, θέλουν στήριξη ! ¨ολων των μορφών.
Συγνώμη για το "βαρύ", αλλά δεν γκρινιάζω, επειδή είμαι ο νάνος της Χιονάτης, ο Γκρινιάρης. Εχω λόγους.