Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - Strantford

Σελίδες: [1]
1
Καλησπέρα σε όλους,
Μου έχουν κάνει δώρο ένα ρολόι το οποίο επιθυμώ να αλλάξω καθώς ανήκει στις φασόν/mainstream/μαρκο επιλογές. Τιμη σκεφτομουν να κινηθω μεταξυ 200-250 ευρω. Λογω δωρου-αλλαγής θα πρέπει να περιοριστω σε συγκεκριμενο καταστημα, αρα σε επιλογες που προσφερει αυτο με οτι συνεπαγεται αυτο για τις επιλογες και τις τιμες.

Οντας κάτοχος Citizen eco-drive χρονογραφου με μαυρο λουρακι από το οποίο είμαι υπερευχαριστημένος εδώ και χρόνια που το εχω και ενός Seiko αυτοματου καταδυτικού απο το οποίο επισης είμαι ευχαριστημένος, σκεφτόμουν κάτι σε καφε λουράκι (όχι μπρασελέ) και για πιο καλες περιστασεις. Εχω και ενα Bulova με καφε λουρακι το οποιο δεν το εχω πολυχρησιμοποιησει γιατι το εχω για πιο καλες περιστασεις, εκδηλωσεις, γαμους, βαφτισεις κτλ.

Οποτε ειμαι μεταξυ δυο entry level Tissot, ενος Citizen eco-drive και ενος Citizen automatic και ενος Orient αυτοματου το οποιο ξεφευγει λιγο παραπανω σε τιμη (στα 320) αλλα αν τα αξίζει ισως τα δώσω. Στην τελευταια περιπτωση ισως σκατζαρω το Bulova για καθημερινη χρηση και να αφησω το Orient οντας το πιο ακριβο πλεον στη συλλογη για πιο καλες περιστασεις.

https://www.skroutz.gr/s/25388656/Tissot-Classic-Dream-Roloi-CHronografos-Mpatarias-me-Kafe-Dermatino-Louraki-T129-410-16-013-00.html

https://www.skroutz.gr/s/40517985/Tissot-Roloi-Mpatarias-me-Kafe-Dermatino-Louraki-T143-410-36-011-00.html

https://www.skroutz.gr/s/40736390/Citizen-Eco-Drive-Roloi-Mpatarias-me-Kafe-Dermatino-Louraki-AW1753-10A.html

https://www.skroutz.gr/s/38434224/Citizen-C7-Series-Roloi-Aytomato-me-Kafe-Dermatino-Louraki-NH8393-05A.html

https://www.skroutz.gr/s/16723943/Orient-Roloi-Aytomato-me-Kafe-Dermatino-Louraki-RA-AG0003S10B.html


Την βοηθεια σας παρακαλω και τα φωτα σας ή/και αν εχετε να προτεινετε καποια αλλη ποιοτικη επιλογη σε αυτο το ευρος χρηματων και σε αυτη την αξιοπιστια των εταιρειων.

Ευχαριστω

Σελίδες: [1]