Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - Kenobi

Σελίδες: [1]
1
Service ρολογιών / Omega Seamaster Professional 300M 2531.80
« στις: Ιανουάριος 30, 2021, 18:03:10 μμ »
Μετά από 21 χρόνια ήρθε η ώρα για καλή επισκεύη του εν λόγω ρολογιού. Έχοντας δοκιμάσει 1-2 τεχνίτες ανά τα χρόνια και μην έχοντας μείνει ευχαριστημένος ήρθε η 3η φορά. Σκέφτηκα άσε τα ότι να'ναι και κάνε αυτό που πρέπει. Το ρολόι το έχω δώρο από τον πατριό μου που δεν βρίσκεται στη ζωή πλεόν και δεν το βγάζω από το χέρι μου (εκτός από μπάνιο). Το πήγα σε γνώριμο τεχνίτη του forum αφού διάβασα γι'αυτόν και λέω ας δοκιμάσω.

Περιμένοντας σαν υπομονετικός jedi χτες παρέλαβα. Είμαι ικανοποιημένος που το πήγα εκεί. Είχα πρόβλημα με το κουρδιστήρι και οι 1-2 προηγούμενοι μάλλον δεν ήξεραν να το επισκευάσουν. Επίσης έγινε service (μετά από τόσα χρόνια χρειαζόταν), στεγανοποίηση και είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Έχει ξεθωριάσει η στεφάνη λόγω χρόνων αλλά η αλλαγή της λίγο απαγορευτική (πάει μαζί με την κάσα), εκτός και αν μου έρθει στο μέλλον.

Ανεβάζω και 2 γρήγορες φωτογραφίες που έβγαλα με το κινητό. Enjoy!!!


2
Vintage ρολόγια / Rolex Oysterdate Precision Jubilee
« στις: Αύγουστος 27, 2020, 01:56:23 πμ »
Και το τρίτο από τους παπούδες ένα παλαιό Rolex Oysterdate Precision με μπρασελέ Jubilee. Αναγνωρίζω ότι έχει μάλλον αλλαχτεί το κούμπωμα κάποια στιγμή (από σχετικές φωτογραφίες στο internet βλέπω ότι λογικά είναι άλλο). Και εδώ την γνώμη σας για μια τάξη πραγμάτων (περίπου τιμή κτλπ) για να πάω λίγο διαβασμένος στην εκτίμηση του. Λίγο που το έψαξα κάπου στο 1950κάτι πρέπει ίσως να χρονολογείται αλλά σε κάθε περίπτωση θ'ανοιχτεί να δούμε τι έχουμε στο τραπέζι. Σκέψη για φρεσκάρισμά του (σίγουρα θα θέλει πραγματάκια μετά από τόσα χρόνια) όπως και τα άλλα που έβαλα. Επίσης δεν έχει αποφασιστεί αν δοθεί αλλά βλέποντας και κάνοντας. Στα δικά μου χέρια δεν πολυταιριάζει (γενικά φοράω μεγαλύτερα ρολόγια). Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Ακολουθούν επίσης πρόχειρες φωτογραφίες με το κινητό.


3
Vintage ρολόγια / OMEGA Geneve automatic Vintage
« στις: Αύγουστος 27, 2020, 01:39:55 πμ »
Γεια χαρά. Έχω στην κατοχή μου ένα OMEGA παλαιό GENEVE automatic από παπούδες και θέλω να μάθω λίγες πληροφορίες πριν το πάω για εκτίμηση να είμαι λίγο διαβασμένος και να έχω μια τάξη πραγμάτων τιμή κτλπ(θα ζητήσω ν'ανοιχτεί μιας και δεν έχει serial από κάτω οπότε λογικά μέσα). Θέλει αλλαγή το λουράκι του μιας και είναι αρκετά παλαιό. Σίγουρα θα χρειαστεί μια καλή συντήρηση μετά από τόσα χρόνια. Με μια μικρή έρευνα που έκανα στο internet πρέπει λογικά να είναι κάπου στη δεκατία του 60. Επίσης δεν έχει αποφασιστεί αν θα δοθεί. Βλέποντας και κάνοντας. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Ακολουθούν φωτογραφίες. Υπάρχει και το original κόκκινο κουτί της OMEGA με το εξωτερικό λευκό χαρτόνι.


Σελίδες: [1]