Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - Giorgos_I

Σελίδες: [1] 2 3 ... 7
1
Free talk / Καλατραβα - όχι το ρολοι
« στις: Σεπτέμβριος 30, 2023, 21:35:00 μμ »
Μετά τα συνταρακτικά νέα, περιμένω να ακούσω σχόλια από τους φίλους, ειδικά τους έχοντες και τις σχετικές γνώσεις.

2
Φωτογραφιες-Video / Tapatalk
« στις: Σεπτέμβριος 09, 2023, 21:17:13 μμ »
...προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφία και αφού επιλέξω, φορτώνει,  και μόλις φτάσει 100 % στην δίπλα θεση με ενημερωνει ως invalid request , και δεν ποσταρει.

Δεν βρίσκω πίνακα ρυθμίσεων,  δεν βλέπω κάτι, κάνω επανεκκίνηση,  αλλά τζίφος.

Καμμια ιδέα  ?

3
Free talk / Laptop - αιτειται βοήθειας
« στις: Αύγουστος 11, 2023, 14:35:03 μμ »
Την Παρασκευή που πέρασε, το λαπιτοπι Dell, αρνήθηκε να ανάψει.

Ήταν του 2010, με windows 7.

Δευτέρα πήγε στον τοπικό τεχνίτη, που σήμερα ενημέρωσε ότι mother board,.....τέλος.

Αιτειται βοήθεια από γνωστές, για προτάσεις αγοράς νέου.

Χρήσεις
-φορουμ
-ειδησεις
-φωτογραφιες αποθήκευση
-εξελ υπολογισμοί
-κανενα γιου τιουμπ

Εννοώ, δεν παίζω παιχνίδια
Δεν βλέπω ταινίες
Δεν έχω φατσοβιβλιο, και όλα τα σχετικά.

Μόνον ίντερνετ για τραπεζικές εργασίες και αλληλογραφία σε e-mails.

Όποιος έχει πρόταση, ακούω ευχαρίστως, για οικονομική λύση.

Ευχαριστώ.4
Θέματα / Ρολόγια για τις διακοπές μου
« στις: Ιούλιος 28, 2023, 15:24:07 μμ »
....με έπεισαν πάλι, να ξαναπάω μαζί τους διακοπές.  :-[ Θέλουν κάποιον να κάνει τις δουλειές, και ...........να πληρώνει

Οπότε, πρέπει να επιλέξω, τι ρολόγια θα πρέπει να πάρω μαζί μου.  ::)

Χρειάζεται ένα θάλασσας, άλλο ένα για τις βραδυνές εξόδους, ένα εναλλακτικό θάλασσας, ένα χρονόμετρο για τις μαγειρικές, και ένα, ε, κάπως πιο ......σοβαρό.

Για θάλασσας, έχω επιλέξει, και έχω ήδη προετοιμάσει το Duro με κίτρινο λουράκι. Εκτός Μυκόνου, φοριέται. Στην Μύκονο, δεν θα το .........αποτολμούσα.  :D :D :D :D

Ρολόι αξιόπιστο, στεγανό, φτηνό, οπότε, ότι και να τύχει, δεν στεναχωριέσαι.

"Οτι φοράς στην θαλασσα, πρέπει να είσαι αφοφασιμένος ότι μπορεί να το χάσεις". Σταυρούς, δακτυλίδια, αλυσιδάκια, ρολόγια, ...τα πάντρα ΟΛΑ !

Αρα,


5
Free talk / Μαριαννα Βαρδινογιαννη - RIP
« στις: Ιούλιος 24, 2023, 22:09:08 μμ »
Εφυγε μια Κυρια, που προσέφερε σαν άνθρωπος πολλά.

Και μόνον τα ΠΕΝΤΕ παιδιά, είναι προσφορά, αλλά και ο αγώνας της να προωθήσει θέματα σχετικά με παιδικό καρκίνο κλπ είναι σημαντικά και πολλοί ευεργετήθηκαν.

Ειχα προσωπική επαφή με το ίδρυμα, όταν είχαμε και εμέις μια απώλεια στην οικογένεια, και βίωσα την στήριξη και προσφορά.

RIP.

7
Με τεράστιο σεβασμό στις ψυχές που χάθηκαν, και επειδή κατα την άποψή μου στα ΜΜΕ ακούμε "ειδικούς", ναυάρχους, καθηγητάδες και σχολιαστές των κομμάτων, που λένε ότι τους κατέβει, έτσι, για το good order sake, θα ήθελα να κάνω μια ανάλυση των στοιχείων.

Θα πεί κάποιος, "τι σχέση έχει αυτό με ένα ωρολογιακό φόρουμ" ?

Καμμία και πολλές. Βασικά, αυτά μας "ταϊζουν" τα ΜΜΕ και οι ........"ειδικοί", είναι παραπληροφόρηση, και όταν έχεις γνώση, ΘΥΜΩΝΕΙΣ, και ο μόνος τρόπος αντίδρασης είναι να παραθέτεις στοιχεία αλήθειας στις πλατιές λαϊκές μάζες.

Θα πάμε βήμα - βήμα, για να φανούν τα λανθασμένα στοιχεία που μας πασάρουν.


(*) Πραγματικά απορώ πως κάποιοι τόσο τενεκέδες κατέχουν τέτοιες υψηλές θέσεις.  :(


8
Service ρολογιών / Αλλαγή μπαταρίας - Tissot 1853 χρονογράφος
« στις: Ιούνιος 11, 2023, 23:26:26 μμ »
Το ρολόι, ήταν δώρο από το ζεύγος - αδελφή του + γαμβρός, στον μεγάλο γιό. Το Οκτώβριο του 2020. Για την έναρξη της εργασιακής του ζωής.

Φυσικά, στην εργασία ο νεαρός, φορά το άλλο Casio της κληρωσης του GWF, και στα δύσκολα - στρατό / θάλασσα, το DuroΤο Tissot παρέμενε στο κουτι, και φοριόταν Κυριακάς και εορτάς. Στην ουσία ,....αφόρετο. Αλλά, εν λειτουργία. Οπότε, μετά από κάποιο διάστημα, Μάϊο 2023, εμεινε από μπαταρία, και χρειαζόταν αλλαγή. Λογικό.

Του πρότεινα να πάει στην επίσημη, μια και δεν μου είχα εμπιστοσύνη να το ανοίξω, υπέθετα δύο μπαταρίες, ζήτησα βοήθεια εδώ, μου υπέδειξαν τον οικο, του το είπα, το έψαξε, και γύρισε με πολλά αρνητικά σχόλια, και για την ποιότητα των υπηρεσιών, αλλα και τις χρεώσεις.  :( Ο 669, μπορεί να βάλει το λινκ από το νήμα Tissot.

9
Free talk / Γιαννης Μαρκοπουλος - RIP
« στις: Ιούνιος 11, 2023, 10:55:30 πμ »
...εφυγε ένας μεγάλος ( ....κατα την δική μου αντίληψη ) Ελληνας, που "ταξίδεψε" την Ελλάδα στα πέρατα του κόσμου.

Οι δημιουργίες του διαφορετικές από τον "σωρό" , διακρίθηκαν, τραγουδήθηκαν, και θα τραγουδιούνται πάντα.

Κάποια τραγούδια του, είναι πολιτικά, κάποια μια προσπάθεια διατήρησης του ιστορικού, σχεδόν όλα, μοναδικά, διακρίνονται από το πλήθος.

Ειχα την τύχη, να τον γνωρίζω προσωπικά, ο τεράστιος αυτός Ανθρωπος και Δημιουργός, με ( μας ) τίμησε με την φιλία του, με ( μας ) σκέπασε με την φτερούγα του, μου ( μας ) άνοιξε την σκέψη. Εμένα και των άλλων που καθόμαστε μαζί.

"Να πολεμήσουμε την ερημο με οάσεις. Να φοβάται η έρημος την όαση".

Πίναμε καφέ πολλες φορές μαζί, όντας γείτονες, και εμείς οι ταπεινοί, τρέμαμε από συγκίνηση, ενας ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ , ένας ΟΓΚΟΛΙΘΟΣ, ενας ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ, που ήταν τόσο φρέσκος, τόσο απλός, τόσο φιλικός, που μας έκανε να αισθανόμαστε "οικογένεια".

Οτι και να πω, θα είναι λίγο, μια και όλα αυτά τα χρόνια, οι εμπειρίες και οι στιγμές μαζί του ήταν μοναδικές.

Τον φωνάζαμε "Μαέστρο", και έφευγε μετά, να συνεχίσει στο σπίτι άλλο ένα έργο, που είτε του είχαν παραγγείλει, είτε το ταλαιπωρούσε για να πετύχει την αρτιότητα της σύνθεσης.

Μας τα έλεγε και τα εξηγούσε, οπότε πιστεύω ότι θα εμφανιστούν αδημοσίευτα έργα του κάποια στιγμή.

Μαέστρο, μας τίμησες με την αγάπη σου, μας σκλάβωσες με την απλότητά σου, μας δίδαξες με την ακαταπαυστη δημιουργία σου και την νεανική σου ορμή.

Σε ευχαριστούμε.

RIP

10
Free talk / Εξωγήϊνοι - Wow !
« στις: Μάιος 24, 2023, 21:39:54 μμ »

.....ειχα σοβαρές υποψίες, ότι ειδικά τελευταία, το φόρουμ είχε κατακλυσθεί από "παράξενα" άτομα, με ιδιαίτερες συμπεριφορές και αντιδράσεις αντίθετες στην απλή λογική της καθημερινότητας.  ::)

Προσπάθησαν και προσπαθούν, να περάσουν θεωρίες που τον μέσο γήϊνο, τον αφηναν έκπληκτο με τα επιχειρήματα τους, που ήταν εκτός γήϊνης λογικής σκέψης.

Και σήμερα, είδα αυτό.  ???

Πλέον, και επιστημονικά, υποστηρίζεται ότι υπάρχουν ανάμεσά μας UFO, αλλά ευτυχώς, διακρίνονται από τις εκφράσεις τους, με κάποιες να περιλαμβάνουν το wow !  ;)

Ευτυχώς, κάποιος αγαπητός, εκφράζεται με το ...........οεοοοοοοοοοο, και έτσι κάθε υποψία, αναιρείται   ;D

Φυσικά, οι UFO αυτοί, έχουν αντιγράψει κάποιες κακές συμπεριφορές μας, και φέρονται ανάλογα, αγενώς και προσβλητικά, και επειδή "κρύβονται", δεν μας παρουσιάζουν τα .........διαστημικά τους ρολόγια. Αυτό, είναι ασυγχώρητο  :(

https://www.iefimerida.gr/kosmos/kathigitis-stanfornt-exogiinoi-100-anamesa-mas

11
Σε πολλά νήματα, συναντάμε την περίφημη φράση " ...το μαρκετινγκ, που χρησιμοποιείται, .....", με διάφορα σχόλια να ακολουθούν, θετικά, αρνητικά, κριτικά και όλα τα ενδιάμεσα.  ;)

Ειναι μία λέξη, που ακούμε επίσης σε πολλές άλλες συζητήσεις, αναφορικά με συμπεριφορές εταιρειών σε σχέση με τα προϊόντα τους και τις εμπορικές πολιτικές τους.

Αλήθεια, τι είναι το marketing ? Τι σημαίνει η λέξη, και τι περιλαμβάνει ?

Marketing είναι η κάθε ενέργεια, ο συνδυασμός των ενεργειών, των πολιτικών , των προωθήσεων, των σχημάτων, των μέσων, οι τιμολογήσεις, η υποστήριξη, εν γένει κάθε αναφορά, με οιονδήποτε τρόπο σε κάποιο προϊόν, εταιρεία, ή πολιτική.

Marketing κάνουν τα κόμματα για τις εκλογές, το Jumbo για το Πάσχα, οι τηλεπωλητές που με το προϊόν των 39,90 ( ....αλλά σου στέλνουν 2  :D :D :D ), υπόσχονται ότι θα .......ξαναγεννηθείς.

" Ζητάμε κυρίες που θέλουν να έχουν λαμπερά μακρυά μαλλιά και γερά μακρυά νύχια", λέει ο τηλεπωλητής. Μα, υπάρχει καμμιά που ΔΕΝ θέλει να έχει μακρυά λαμπερά μαλλιά και νύχια ? Αρα, δυνητικά, όλες πελάτιασες είναι. Αρα, το προωθήσαμε το προϊόν, με την προϋπόθεση να είναι ........εύπιστες. Οι λογικές, δεν τα την φάνε.  :D :D :D

Εδώ, στο νήμα αυτό, θα προσπαθήσω να δώσω κάποιες αρχές, ώστε να καταλαβαίνουμε αυτά που βλέπουμε, και να μην έχουμε λάθος κριτήρια στην ανάγνωση.

Δεν είναι το εντυπωσιακό, απαραιτήτως ΚΑΙ αποδοτικό.

Και στο marketing, η απόδοση είναι αυτό που μετράει. Η αύξηση του μεριδίου της αγοράς, οι εισπράξεις, η βαθιά εμπλοκή του υποψηφίου πελάτη με το προωθούμενο προϊόν, άρα η αγορά του.  ;)


12
Free talk / Google Maps - Google Car
« στις: Οκτώβριος 26, 2022, 20:10:51 μμ »
...πιθανόν πολλοί χρσιμοποιούμε τους χάρτες της Google, για διάφορους λόγους.  ;)

Προσωπικά, χρησιμοποιούσα τους χάρτες και τις απεικονίσεις, πολλά χρόνια με το Google Earth Pro, μια και ήταν χρήσιμα στην επαγγελματική μου θέση.

Και όταν θέλω κάτι, εκεί ψάχνω. Ετσι είχα βρεί και τον "Δείτε με ", και τον στείλαμε στο ....................Κάϊρο. :D :D :D :D

Τους χάρτες και τις απεικονίσεις, μπορεί ο οιοσδήποτε να μπεί και να τα δεί, να βρεί το σπίτι του, το σπίτι ενός φίλου, ενός εχθρού, μια επιχείριση, κλπ.

Το πως φωτογραφίζονται και απεικονίζονται όλα αυτά, ίσως να μην είναι γνωστό. ::)

Υπάρχει ένα όχημα, που περνάει από ΚΑΘΕ οδό, και με ένα πολυπρισματικό, καταγράφει από κάθε γωνία το περιβάλλον.

Ταυτόχρονα, με GPS, καταγράφει τις συντεταγμένες στο grid, και........................έτοιμη η δουλειά.

Εχω πετύχει μερικές φορές τα οχήματα, αλλά, αυτήν την φορά, το βρήκα εν στάσει.

Ε, και του έβγαλα μερικές  :D :D :D :D Μόνο αυτοί θα μας βγάζουν ?

Ειναι πάντα με Ιταλικές πινακίδες, και έχουν τον ιστό που φωτογραφίζει.

Πλέον, έχουν και άλλη μία συσκευή πιο πίσω - EAGLE Projects - που έχει και δική της κεραία GPS.

Αλλη μία πληροφορία, για την βιβλιοθήκη του φόρουμ.  ;)


13
Hobbies / Ρολόγια για τις διακοπές.
« στις: Αύγουστος 05, 2022, 13:09:01 μμ »
....σιγά - σιγά, τα μαζεύω, για να πάω να κάνω baby-sitting στο νησί. :P :P :P

Μαζί με όλες τις λίστες που καταγράφω, πχ ρούχα, φάρμακα, αξεσουάρ, απαραίτητα, πλέον προβληματίζομαι και πόσα και ποιά ρολόγια να πάρω μαζί.

Συνήθως, κουβάλαγα 5-6-7, αλλά, αυτήν την φορά, λέω να είμαι επιλεκτικός, και να μην πάρω πολλά μαζί μου.

Οι κύριες ασχολίες εκεί, θα είναι εμπλοκή με την θάλασσα και το περιβάλλον της, ασχολία με το μωρό, κανένα χταπόδι, σουλάτσο σε κοσμικά μέρη, και παρατήρηση ...............καλλίγραμμων κορασίδων, ψώνια, κανένα μαγείρεμα, κλπ.

Αρα, απαιτείται ένα στεγανό αντοχής σε άμμο και αλάτι, ένα πρόχειρο για χρονομετρήσεις, ένα πιο επίσημο βραδυνό, και ένα ........για το γαμώτ@.  ;D

Σκέψεις.

Εννοείται Casio Duroκαι σε επίσημη έκδοσηχρονομετρογια το γαμώτ@.

Δεν μου πάει να έχω τόσα λίγα, καμμιά άλλη πρόταση ?

Δεν θα πάρω τo δώρο 2021. Δεν θα το βουτήξω, δεν θα το γδάρω.
Δεν θα πάρω το project 1. Δεν θα το βουτήξω, δεν θα το γδάρω.

Να πάρω πχ, το SEIKO Nautilus, να έχω ένα μηχανικό για τα βράδυα, να ανταγωνίζομαι το ρολόι της συμβίας και της μικρής μαμάς ?Αυτές, θα είναι με τα Rolex, με λευκόχρυσες στεφάνες ! Που πάω εγώ ο ...........πτωχός ?  :-[ Με το SEIKO, μέσα στα ημίφωτα και στο "πλούσιο" ύφος της περιοχής, ποιός θα καταλάβει την διαφορά ? Θα λένε, "...ο έτσι έχει Patek, και στις κυρίες ένα απλό Rolex ! "  :D :D :D :D

Μικρή μαμαΜαμά της μαμαςΑπαντήσεις δεκτές μέχρι Κυριακή βράδυ, μια και Δευτέρα πρωϊ, ασφαλίζονται τα υπόλοιπα σε βαθιά σκοτεινή θέση 8)


14
...και εκεί που έβλεπα φωτό του 2CV, με ανοικτές τις σελίδες GWF & Ειδήσεων, σκάει από μόνη της , ειδοποίηση από την τράπεζα, ότι, παρά την ειδοποίησή τους, δεν ανταποκρίθηκα, και η πιστωτική μου κάρτα, αδρανοποιείται.

Και ζητάει, να δώσω τα στοιχεία μου, user name & password.

Αλλά, στον κατάσκοπο, αυτά δεν πιάνουν.

α. Η τράπεζα, έχει σάϊτ, με το όνομά της, και όχι

 https://ams-shared-12.hostwindsdns.com/~qbpacnxv/check/alerte/alpha.html

β. Το κείμενο στα Ελληνικά, είναι κάπως.............παράξενο. Και οι λέξεις, και η σύνταξη. Δεν είχαν ...υποστήριξη, αντι πχ ...ανταπόκριση.

Πατήστε το να το δείτε.

Η μ@λ@κία είναι, ότι παίρνω την ανοικτή γραμμή, να ειδοποιήσω, και μετά από 37 λεπτά αναμονής ( το είδα στο καντράν ), με ενημέρωσαν  ( μαγνητόφωνο - συνθεσάιζερ ), ότι οι γραμμές είναι φορτωμένες, και ...............δεν μπορουν να ..........ανταποκριθούν.

Το θέμα είναι ότι αν δεν το καταλάβεις, δεν είσαι υποψιασμενος, δεν παρατηρείς και τις τελείες, την πατάς, δίνεις τα κωδικά, και ...........χαίρεται η οργανωμένη συμμορία.

Φυσικά, έδωσα τα "κωδικά" μου, 15 φορές έως τώρα, user name & password, ότι μου κατεβαίνει.

Και απαντάει .........η τράπεζα ( που υποτίθεται πλέον μου έκλεψαν τα κωδικά )

https://ams-shared-12.hostwindsdns.com/~qbpacnxv/check/alpha/alphsecure/sms.php

Φυσικά, κανένα μήνυμα δεν ήρθε, ούτε πρόκειται

Συνεχίζω να στέλνω, ώστε οι συνεχείς αποπειρες από τον Αλ Καπόνε, μήπως, και τα ζώα στην τράπεζα, καταλάβουν ότι κάτι γίνεται, και αντιδράσουν.

Από εξυπηρέτηση, ......................... :-[
15
Hobbies / 2CV - Club 1981 - Επαναφορά από μακρα ακινησία.
« στις: Μάρτιος 28, 2022, 12:28:20 μμ »
Μετά από .........πολλά χρόνια ακινησίας, ήρθε ο καιρός να επαναφέρω το 2CV μου σε κυκλοφορία. ???

Ο στόχος ήταν να το "μαζέψω" μόλις έβγαινα στην σύνταξη, και να το χαρακτηρίσω ιστορικό. Συμμετοχή σε βόλτες, παρουσιάσεις, κλπ.

Οταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια, ο Θεός γελάει .....ή..... Ζωή είναι αυτό που σου συμβαίνει όταν έχεις άλλα σχέδια.

Αυτό μου συνέβη και εμένα, άλλα σχέδια είχα, άλλα έγιναν. :-[

Και η αγάπη, έμεινε μερικά χρόνια παραπάνω στην αναμονή, ( ....ουτε που θα μπορούσα ποτέ να το φαντασθώ  :o ), μια και ούτε διάθεση υπήρχε, και πολύ μάλλον, ούτε η απαραίτητη ψυχολογία - περιθώρια στην καθημερινότητα. Να μην πω και για τα πιθανά έξοδα. Σφάλμα, σφάλμα, σφάλμα. Οπως έκανα και τα υπόλοιπα, έστω με το ζόρι χωρίς διάθεση, έτσι επρεπε να κάνω και εκεί. Κάθε ημέρα που πέρναγε χωρίς επέμβαση, απλώς, επιδείνωνε την κατάσταση.

Τα υπόλοιπα, σιγά σιγά θα τα δούμε μαζί.

Σελίδες: [1] 2 3 ... 7