Greek Watch Forum - Το ελληνικό forum ρολογιών
Προτάσεις αγοράς ρολογιών => Προτάσεις αγοράς ρολογιών => Μήνυμα ξεκίνησε από: peios στις Σεπτέμβριος 21, 2014, 21:59:45 μμ
-
Σκέφτομαι να αγοράσω το http://www.gofas.gr/rologia/limited-edition/speedmaster-professional-moonwatch.html (http://www.gofas.gr/rologia/limited-edition/speedmaster-professional-moonwatch.html.) :'(
Πάντα ήθελα ένα διαχρονικό ρολόι της ομεγα!!!!
τι λέτε ποια η γνώμη σας? Πόσο μπορώ να το παζαρέψω?
γιατί στα 4000 χιλ δύσκολη η αγορά του!
max τα 3000.
υπάρχει περίπτωση να το βρώ στα 3000?
ευχαριστώ!!!
::)
-
προτείνεται κάτι άλλο σε αυτά τα λεφτα΄?2500..το πολύ πολύ 3000.
-
Καλησπέρα φίλε.
Σε αυτά τα λεφτά είναι ίσως η καλύτερη επιλογή.
Δεν ξέρω όμως ποιο limited εννοείς το link σου δεν ανοίγει...
-
ο gofas στο site το έχει 4080!!!!!!!
http://www.omegawatches.com/collection/speedmaster/professional-moonwatch/31130423001002 (http://www.omegawatches.com/collection/speedmaster/professional-moonwatch/31130423001002)
-
Ωραία!
Δες και το απλό!
-
ο gofas στο site το έχει 4080!!!!!!!
http://www.omegawatches.com/collection/speedmaster/professional-moonwatch/31130423001002 (http://www.omegawatches.com/collection/speedmaster/professional-moonwatch/31130423001002)
γιαττι δεν πας μια βολτα στα μαγαζια,λογικα θα κανουν καλυτερες τιμες
-
επειδη είμαι μακρια από Αθήνα και τα λεφτά είναι πολλά... μάλλον μέσα οκτώβρη θα κατέβω...
μπορείτε να προτεινετε μια λίστα με μαγαζιά μέσω msg που κάνουν σοβαρες εκπτώσεις (από την εμπειρία σας)....
κάπου εδω μέσα διάβασα μέχρι και 30 % σε αυτα τα χρήματα!!!
Ευχαριστώ!!!
-
(ελαφρώς) μεταχειρισμένα σε ενδιαφέρουν; οι τιμές κατεβαίνουν αρκετά
-
vc222 νομιζω πως ναι εαν βεβαίως είναι άρτιο χωρισ καθόλου σημάδια !!!! Μιλάμε για κάτι συσκεκριμένο? πως θα ειμαστε σίγουροι για την αυθεντικότητά του?
-
Για την αυθεντικότητα δεν θα έχεις πρόβλημα ακόμα και εάν δεν έχει χαρτιά. Για τα (συνήθη) Omega υπάρχει εμπειρία και η ελληνική αγορά έχει αρκετά.
Σε κάθε περίπτωση θα το πας σε ρολογά στην Αθήνα πριν δώσεις λεφτά. Αν είναι dealer σου δίνει και εγγύηση. Από ιδιώτη πιο δύσκολα τα πράγματα αλλά μην ξεχνάς ότι υπάρχουν τρόποι να ελεγχθει ένα ρολόι.
Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για μεταχειρισμένο "σαν καινούριο" και συνήθως αν είναι μοντέλο ~5ετίας υπάρχουν κουτιά-χαρτιά. Πριν κατέβεις ενημέρωσε στο φόρουμ και θα σε βοηθήσουμε.
Τέλος, καλό είναι να επικεντρωθείς σε λίγες "νύφες", π.χ. οικογένεια speedmaster ή στα απλά seamaster. Αν πάλι θες απλά να είναι Omega να κοιτάξουμε προτάσεις βάσει αξίας και κατάστασης.
-
ta kalytera ths omega kateme..... :'(
1) speedmaster 57
2) broad arrow
3) moonwatch professional
ax, ax!!
-
ta kalytera ths omega kateme..... :'(
1) speedmaster 57
2) broad arrow
3) moonwatch professional
ax, ax!!
θα σε παρακαλούσα να μη χρησιμοποιείς greeklish
-
εγινε εκ παραδρομής...
τα προηγουμενα msg βλεπεις οτι είναι σε ελληνικα!!!
Υπάρχει πιθανότητα να βρούμε το speadmaster 57 με μπλε δείκετς μεταχειρισμενο?
http://www.omegawatches.com/collection/speedmaster/speedmaster57/omega-co-axial-chronograph-415-mm/33190425104001 (http://www.omegawatches.com/collection/speedmaster/speedmaster57/omega-co-axial-chronograph-415-mm/33190425104001)
-
υπάρχει ένα broad arrow αυτή τη στιγμή. το 57 πιο ακριβό και πιο δύσκολο.
το πιο όμορφο είναι το professional moonphase (το είχε βρει κουμπάρος μου πριν 6-7 χρόνια 2.200 Εuro)
-
υπάρχει ένα broad arrow αυτή τη στιγμή. το 57 πιο ακριβό και πιο δύσκολο.
το πιο όμορφο είναι το professional moonphase (το είχε βρει κουμπάρος μου πριν 6-7 χρόνια 2.200 Εuro)
που υπάρχει το broad arrow πόσο και από ποιόν?
-
private message