Greek Watch Forum - Το ελληνικό forum ρολογιών
Προτάσεις αγοράς ρολογιών => Προτάσεις αγοράς ρολογιών => Μήνυμα ξεκίνησε από: rose στις Ιανουάριος 29, 2014, 11:24:28 πμ
-
Έχει κανένας Laco navy? Αξίζουν?
(https://shop.laco.de/media/images/info/861803_Deauville_slide01.jpg)
Movement:
Automatic movement Laco 21
Case:
Matt finished stainless steel case, diameter 36 mm, Sapphire crystal, waterproof up to 5 ATM
Dial:
Face with Superluminova C3
Hands:
Black
Strap:
Brown calf leather strap
Box:
Black watch box with zipper
~300Ε
-
Ίδια κάσα και μηχανή με τα laco pilot. To dial αλλάζει. Σε σχέση με το παρελθόν (όταν είχα πάρει τον πιλότο) έβαλαν Sapphire crystal και αύξησαν την τιμή κατά 100 ευρώπουλα. Το δικό μου το φοράει καθημερινά ο πιτσιρικάς και δεν έχει κανένα πρόβλημα. και η χρονομετρία είναι εξαιρετική. Αν θα ξαναέπαιρνα; Μάλλον όχι. Σε laco θα προτιμούσα κάτι με την την χαρακτηριστική κάσα-ταψί της εταιρείας.
Στα ίδια χρήματα -θα το είδες στο site τους- υπάρχει και το BARCELONA με κάσα 42 mm και ίδια μηχανή.
-
Λίγο ή πολύ ολες το ιδιο κάνουν, αλλάζουν το καντράν και το βαφτιζουν αναλογα pilot, navy, deck ή οτι αλλο. Η κάσα-ταψί φσυικά ειναι το απολυτο κομματι της εταιρειας αν και οι τιμές πλησιάζουν 'sinn - damasko' κατηγορία.
-
Παντως μια ερευνα που εκανα απο μαγαζια στο chrono24 θα παρετε με εκπτωση, αλλα θέλουν banktransfer.