ΕΙναι αληθεια, αλλα... σιγουρα εχουν πολυ μεγαλυτερα εξοδα, τοσο λογω ελλειψης οικονομιων κλιμακας κτλ οσο και της τραγικης καταστασης κοστους (νερο, ρευμα, φοροι κτλ)
Αλλα πλεον που σχεδον ολες οι οικονομικες/ κλασικες εχουν εξαγοραστει απο πολυεθνικες, προτιμω τη Βεργινα και ντοπιες προσπαθειες, για να περισωθει ο,τι ειναι δυνατον....
Οι ζυθοποιίες, Ήταν ανέκαθεν ξένες.
Ο Fix, Βαυαρός, που ήρθε με τον Όθωνα, η Amstel ελληνική επένδυση αλλά με know how Ολλανδίας, μετά henninger γερμανική προσπάθεια, κατέληξε με τον κρασα, lowenbrau, κουμανταρος, αλλά τον έφαγαν οι δικοί του.
Όταν πίνετε μπύρα, να διαβάζετε τα συστατικά.
Νερό, λυκίσκο, μαγιά, νερό.
Τα υπόλοιπα. άμυλα από καλαμπόκι, αρωματικά, άλλες προσθήκες, κλπ, τείνουν σε λικέρ, δεν είναι μπύρες. Και αυτές οι πρώτες ύλες, ειναι υποδεεστερες.
Οι μικρές, έχουν και πρόβλημα ποιοτικής σταθερότητας, δεν έχουν σταθερή γεύση.
Και άμα είναι να πληρώνεις μια μπύρα σε τιμή ποτού, άσε, θα πάρω Alfa, Amstel, αυτήν την κατηγορία τιμής.