Απάντηση

Όνομα:
E-mail:
Τίτλος:
Εικονίδιο:

Περισσότερα Smileys [Άνοιγμα]
Τα επιπλέον Smileys, εμφανίζονται μέσα σε [img]..[/img].
Επαλήθευση:

Συντομεύσεις: Alt+s για αποστολή, Alt+p για προεπισκόπηση


Περίληψη θέματος

Στάλθηκε από: Giorgos_I
« στις: Μάρτιος 17, 2024, 00:31:10 πμ »

Και λίγο παραδοσιακά σήμερα...


(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτά είναι τα καλά ! Να καταλαβαίνεις τι τρώς. Με χοντρό μακαρόνι, σαν σωλήνα υδραυλικού  ;)

Εμείς, τέτοιο, χωρίς κιμά, δηλ. μακαρονόπιτα, έτσι για αλλαγή. Φωτό, μετά.

Στάλθηκε από: yannisb
« στις: Μάρτιος 16, 2024, 18:06:45 μμ »

Και λίγο παραδοσιακά σήμερα...




Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στάλθηκε από: Giorgos_I
« στις: Μάρτιος 09, 2024, 16:30:29 μμ »



Ωραία και υγειινά.

Αν δεν είναι και καυτερά, που παίρνουμε και χάπια για το στομάχι,  :(  είναι τέλεια.
Στάλθηκε από: sea_dweller
« στις: Μάρτιος 09, 2024, 11:40:29 πμ »



Στάλθηκε από: pugman
« στις: Μάρτιος 03, 2024, 18:39:01 μμ »

Αυτό το Bulova
Στάλθηκε από: Giorgos_I
« στις: Φεβρουάριος 29, 2024, 22:55:07 μμ »

Και λίγο team USA απο χθες Με bbq wings, coleslaw και "κουκουναρα".
Συνοδεία κοακολα και με παρέα timex και bulova :)

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στάλθηκε από: george_
« στις: Φεβρουάριος 29, 2024, 19:16:06 μμ »

Στάλθηκε από: yannisb
« στις: Φεβρουάριος 29, 2024, 19:14:05 μμ »

Και λίγο team USA απο χθες Με bbq wings, coleslaw και "κουκουναρα".
Συνοδεία κοακολα και με παρέα timex και bulova :)



Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στάλθηκε από: george_
« στις: Φεβρουάριος 29, 2024, 05:11:43 πμ »

Στάλθηκε από: Giorgos_I
« στις: Φεβρουάριος 29, 2024, 01:18:44 πμ »

Πολυ καλός ηθοποιός

Ε, και ωραίο παλληκάρι. Εκανε και καλό ..............γάμο.  ;)
Στάλθηκε από: Giorgos_I
« στις: Φεβρουάριος 29, 2024, 01:17:54 πμ »

Οι διαρροές ατμού, αλλά τα έμβολα, πάεναν πιο γρήγορα.  :D :D :D :D

Μιλάμε για παλινδρομικές μηχανές ατμού χαμηλής πίεσης, του 40 με τα Liberty. Αλλά, καίγανε .........................πετρέλαιο.  :D :D :D :D

- Οχι αλλο κάρβουνο ! Στον 1ο παγκόσμιο, καίγανε κάρβουνο, και όταν πάεναν στο .........βενζινάδικο να γιομίσουν, το έλεγαν - ανθράκευση.  ;D Αυτοί μιλάνε για τον Τιτανικό.  :P :P :P :P

Και στο τέλος να πούμε, ότι τα καζάνια, κάρφωτά τότε, δεν σκάνε. Σκάνε οι σωληνώσεις, και δεν κολλάνε τα ελατηρια, οι έδρες κολλάνε. Αλλα αντί άλλων. Οι δραματουργοί, είναι για τα ............κάρβουνα.
Στάλθηκε από: george_
« στις: Φεβρουάριος 29, 2024, 00:09:24 πμ »

Πολυ καλός ηθοποιός
Στάλθηκε από: mic
« στις: Φεβρουάριος 29, 2024, 00:06:15 πμ »

Προσέξτε εσείς με τις χύτρες και τα καζάνια, μη σας βρει κάνα κακό... ;D

https://www.youtube.com/watch?v=1tYbv4ed30U
Στάλθηκε από: Giorgos_I
« στις: Φεβρουάριος 28, 2024, 23:59:36 μμ »

Εγώ δουλεύω το Καναδέζικο Instant Pot.

Νομίζω είναι μία μοντέρνα εξελιγμένη μορφή χύτρας... (αν δεν κάνω λάθος)

Σωστά, είναι εξέλιξη, οι αρχές λειτουργίας είναι ίδιες, του πιεστικού δοχείου.
Στάλθηκε από: Tangerine Dream
« στις: Φεβρουάριος 28, 2024, 22:44:31 μμ »

....μετά από πάρα πολλάαααααααααα χρόνια, ξαναρχίζω τις τεχνικές με χύτρα ταχύτητας.

...
Αν κάποιος ενδιαφέρεται , τα αναλύουμε.


Εγώ δουλεύω το Καναδέζικο Instant Pot.

Νομίζω είναι μία μοντέρνα εξελιγμένη μορφή χύτρας... (αν δεν κάνω λάθος)
Στάλθηκε από: Giorgos_I
« στις: Φεβρουάριος 28, 2024, 22:07:43 μμ »

Τι χρώμα είναι αυτό?

Αυτό, λέγεται μωβ λιλά. Ειναι πολύ νεανικό , trendy και μοντέρνο.  :D :D

Οι ιδιότητες μετράνε, οχι το χρώμα.
Στάλθηκε από: george_
« στις: Φεβρουάριος 28, 2024, 21:21:28 μμ »

Τι χρώμα είναι αυτό?
Στάλθηκε από: Giorgos_I
« στις: Φεβρουάριος 28, 2024, 21:11:34 μμ »

Δεν είναι ροζ ρε φίλε, είναι ............σαβανί. Ετσι, να είναι ταιριαστό, αν την ............πάθεις.
Στάλθηκε από: Wolf-
« στις: Φεβρουάριος 28, 2024, 21:09:25 μμ »

Ροζ χύτρα πρώτη φορά βλέπω...!
 :D
Στάλθηκε από: Giorgos_I
« στις: Φεβρουάριος 28, 2024, 20:05:53 μμ »

....μετά από πάρα πολλάαααααααααα χρόνια, ξαναρχίζω τις τεχνικές με χύτρα ταχύτητας.

Γρήγορη παρασκευή, οικονομία ρεύματος, διατήρηση υδατοδιαλυτών βιταμινών και άλλων θρεπτικών στοιχείων που εξατμιζονται με το νερό / ατμό στον βρασμό με ανοικτή κατσαρόλα.

Βασίζεται στην θεωρία του κλειστού δοχείου πιέσεως, όπου το νερό στην υψηλότερη πίεση, βράζει σε υψηλότερη θερμοκρασία, και χρησιμοποιεί πλήρως ( σχεδόν ) χωρίς θερμοκρασιακές απώλειες ( σχεδόν ) την χορηγουμενη ενέργεια, εξ ού και η ταχύτητα + οικονομία.

Φυσικά, έχει και τα αρνητικά της, πχ ασφάλεια αν δεν την χειρίζεσαι σωστά .

Αν κάποιος ενδιαφέρεται , τα αναλύουμε.

Στάλθηκε από: Giorgos_I
« στις: Φεβρουάριος 21, 2024, 15:20:25 μμ »

....περιμένουμε τα νέα .......πονταρίσματα  :D :D :D :D
Στάλθηκε από: Perseas El Primero
« στις: Φεβρουάριος 21, 2024, 14:18:47 μμ »

Όλοι όσοι είστε μακαρονάδες, θα σας έλεγα να δοκιμάσετε και ένα άλλο είδος τυριού για μακαρόνια, αν δεν το έχετε ήδη δοκιμάσει. Τον κρητικό ξηρό ανθότυρο που πιστεύω θα σας εκπλήξει ευχάριστα.  :)



https://www.kritikaepikaira.gr/trimmenos-ksiros-anthotiros-gia-makaronia/

Μακαρονάς ων, βλέπω το ξηρό ανθότυρο σου και κανω ρελάνς με κεφαλοτήρι Κεφαλλονιάς πιπεράτο (είναι έντονα κίτρινο)
Στάλθηκε από: george_
« στις: Φεβρουάριος 21, 2024, 13:20:43 μμ »

Μαστερ σεφ,τωρα!
Στάλθηκε από: Giorgos_I
« στις: Φεβρουάριος 21, 2024, 05:09:03 πμ »

Δυσεύρετος !

Ανθότυρο, υγρό, χρησιμοποιώ στις εφαρμογές που θέλω να σπάσω την αλμυροτητα της φέτας, πχ τυρόπιτες, σαλάτες, ντάκους, κλπ.

Προφανώς και αυτό που προτείνεις θα είναι υπέροχο, αλλά Αθηνα μάλλον δύσκολο να το βρούμε. Θα το ψάξω πάντως. Ευχαριστούμε.
Στάλθηκε από: mic
« στις: Φεβρουάριος 21, 2024, 00:18:27 πμ »

Όλοι όσοι είστε μακαρονάδες, θα σας έλεγα να δοκιμάσετε και ένα άλλο είδος τυριού για μακαρόνια, αν δεν το έχετε ήδη δοκιμάσει. Τον κρητικό ξηρό ανθότυρο που πιστεύω θα σας εκπλήξει ευχάριστα.  :)



https://www.kritikaepikaira.gr/trimmenos-ksiros-anthotiros-gia-makaronia/
Στάλθηκε από: Giorgos_I
« στις: Φεβρουάριος 20, 2024, 23:53:34 μμ »

Απλώς, οι Ελληνίδες μάνες, ρίχνουν την σάλτσα πάνω στα μακαρόνια.

Το σωστό, σε κάθε περίπτωση, είναι να ετοιμάζεις την σάλτσα, και μετά, να ρίχνεις τα ζεστά μακαρόνια ΜΕΣΑ στην σάλτσα, ότι και να είναι αυτή, και φυσικά με την υγρασία τους να αναζωογονούν και την σάλτσα. Και μετά, το τυρί από πάνω τους.
Στάλθηκε από: george_
« στις: Φεβρουάριος 20, 2024, 23:24:37 μμ »

Μάλιστα. Σωστόν. Εγώ, δεν το κάνω. Εν γένει στην Ελλάδα όσοι ξέρω δεν το κανουν.  :-[
Δεν διαφωνώ
Στάλθηκε από: Giorgos_I
« στις: Φεβρουάριος 20, 2024, 23:20:31 μμ »

Όχι,είναι φλοιδες παρμεζάνας

Μάλιστα. Σωστόν. Εγώ, δεν το κάνω. Εν γένει στην Ελλάδα όσοι ξέρω δεν το κανουν.  :-[
Στάλθηκε από: george_
« στις: Φεβρουάριος 20, 2024, 21:54:40 μμ »

Όχι,είναι φλοιδες παρμεζάνας
Στάλθηκε από: Giorgos_I
« στις: Φεβρουάριος 20, 2024, 21:50:43 μμ »

Τα άσπρα τι είναι ?  :o  Κρεμμύδια ?