Στάλθηκε από: Giorgos_I
« στις: Σήμερα στις 21:10:31 »Η προσωπική μου συλλογή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Μου πήρε αρκετό καιρό να φτάσω σ’ αυτή λόγω του υψηλού κόστους του ενός από τα τρία! Αλλά νιώθω αρκετά πιο «πλήρης» τώρα. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Επόμενος στόχος είναι ένα ρολόι με λευκό καντράν περισσότερο dressy καθώς νιώθω ότι είναι αρκετά σπορ μέχρι τώρα. Εχω βρει το ακόλουθο σε τρομερή τιμή από γνωστό και το σκέφτομαι σοβαρά. Η άλλη εναλλακτική είναι το Cartier tank ή Dumont. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Στρογγυλά και σπόρ έχεις κλασικά δημιουργήματα και διαχρονικά.

Προσωπικά, θα πήγαινα για Cartier Tank. Θα έχεις πλέον και ένα ρολόι "τετράγωνο", ένα ρολόι κλασικό, μοναδικό, που πάντα ξεχωρίζει και είναι διαχρονικό.Η "μόδα" του δεν θα τελειώσει ΠΟΤΕ !

Φυσικά, είμαι λάτρης του συγκεκριμένου, είχα δύο κάποτε, και τέτοιο πήρα και στον γαμπρό


)





.
, όλες άδειες τις έχει 

