Από το δεξιό της αυτί, λείπει ένα πολύ μικρό τριγωνάκι. Δεν θα μπορούσε να ήταν αποτέλεσμα γατομαχίας, φαίνεται αριστοτεχνικά κομμένο, υπέθεσα ότι το έχει κάνει κτηνίατρος. Διάβασα ότι είναι σημάδι στείρωσης, ίσως;
Πάντως είναι πολύ μικρό τριγωνάκι και δεν λείπει από την κορφή, αλλά από την εξωτερική μεσότητα του αυτιού, ένδειξη κάποπιου εμβολιαμού, ίσως; Τέλος πάντων. Στην φάτσα και στην σωματοδομή, μου μοιάζει περισσότερο με γάτο, αλλά δεν βλέπω μπαλάκια, μάλλον δυο τρυπούλες βλέπω.
Σήμερα όμως ενώ ήταν στην βεράντα μου, ήρθε μια άλλη γάτα η οποία ήταν εμφανέστατα θηλυκό, με χαριτωμένη φατσούλα και μικρόσωμη. Παρακολουθούσα από το τζάμι. Είπαν κάτι γατοκουβέντες και ξαφνικά η νεοφερμένη στήθηκε κανονικότατα. Η δικιά μου πήγε και την κάβαλησε, αλλά η όλη διαδικασία κράτησε δευτερόλεπτα. Μετά η θηλυκιά έκανε μια χαριτωμένη κίνηση ξαπλώματος κάτω και η φάση έληξε εκεί. Γιώργο @Giorgos_I που είσαι γατογονιός, πες μου τι συμβαίνει!
Έχω μια γάτα λεσβία, ή έναν γάτο με πρόωρη εκσπερμάτιση και σε κάθε περίπτωση, με αποτυχημένη στείρωση; 
Πρέπει να ξεκινήσω με την ανακάλυψή σου, που δεν είναι και πλήρης !

Τα στοιχεία που παρέχεις, δεν είναι ικανά για πλήρη τεκμηριωμένη επιστημονικη διάγνωση, οπότε, παρέχω υποθέσεις και γεγονότα, προκειμένου να διεισδύσεις στο θέμα και να το μελετήσεις .........διεξοδικά

Η αφαίρεση μικρού τεμαχίου από το αυτί ( ευδιάκριτο πάντως

) είναι δηλωτικό στείρωσης. Αρα, το γατί αυτό, έχει πάει σε γιατρό, και έχει υποστεί ................

Αν είναι αρσενικό, αφαιρούνται οι αρσενικοί γεννητικοί αδένες, όρχεις, οπότε στο σημείο αυτό, πιθανόν να μην μπορείς να διακρίνεις μπαλάκια. Αλλά, σίγουρα δεν θα δεις δύο τρυπούλες.

Εκτός και αν πήγε ...........Καζαμπλανκα

Η στείρωση σε αρσενικά άτομα, ( ζώα ή ανθρώπους ), γίνεται με την αυτή μέθοδο, είς την Αγγλικην ονομάζεται castration, εξ ου και η σειρά του Αρκά με τον στειρωμενο γάτο, τον Καστράτο και την Λουκρητία.

Η στείρωση, ή ευνουχισμός, εκτελείται ή χειρουργικά, ή χημικά ( φαρμακολογικά ). Ο στόχος έιναι η αδυναμία παραγωγής σπέρματος, αλλά η έλλειψη ή έστω ελλειπής λειτουργία των αρσενικων αδένων, έχει πολλά αρνητικά, ( και στους ανθρώπους ) πχ απώλεια μυϊκης μάζας, την αλλοιωση του σκελετού, και εν γένει της ολικης εμφάνισης του ατομου ( επαναλαμβάνω ανθρώπου ή ζώου ). Για να αποφεφχεί αυτό, άλλη μέθοδος που εφαρμόζεται είναι η απόφραξη του σπερματικού πόρου.
Η σεξουαλικη ωρίμανση, που σημαίνει έναρξη παραγωγής ορμονών φύλου, διαμορφώνει τα δευτερογενή και εξωτερικα χαρακτηριστικα του φύλου. Σε ένα μωρο - σεξουαλικά ανώριμο, δεν μπορείς να καθορίσεις το φύλο. Αλλά σε ένα άτομο 15 ετών, και ντυμένο να είναι, τα εξωτερικά χαρακτηριστικά εύκολα διαχωρίζουν το αρσενικό από το θηλυκό, εστω και μόνον από την σκελετική διαμόρφωση, στέρνο, λεκάνη.
Στην δικη μας περίπτωση, το αρσενικό άτομο ( γατί ) έχει μεγαλύτερες διαστάσεις και μεγαλύτερο κεφάλι. Ταυτόχρονα, περιορίζεται πάντα σε ένα ή δύο χρώματα. Αυτό είναι λόγω DNA. Τα αρσενικά γατιά, έχουν το πολύ δύο χρώματα. Τα θηλυκά, επιπλέον. Αυτό, τι χρώματα έχει ?
Αν η στείρωση γινεται μετά την σεξουαλικη ολοκλήρωση, η σωματικη ανάπτυξη έχει επιτευχθεί και μπορεί να έχει το μέγεθος αλλά, χάνει τις ιδιότητες της αναπαραγωγής και τα χαρακτηριστικά του κυνηγου. Γίνεται "του καναπέ". Και δεν έχει ορμές που θα το οδηγήσουν σε καυγάδες στην διεκδίκηση του θηλυκου τις εποχές του οίστρου.
Στο θηλυκό, οι διαστάσεις και το κεφάλι είναι μικρότερα, και μπορεί να είναι πολύχρωμο. Εκεί, η στείρωση γίνεται με εγχείρηση, το ζώο ξυρίζεται στην κοιλιακή χώρα, ναρκώνεται, αφαιρουνται ωοθήκες - μήτρα, κλείνει η τομή και απαιτείται χρόνος αναρρωσης.
Σε κάποιες περιπτώσεις, παρά την "στειρωση", ορισμενα ζώα εξακολουθουν να αναδίδουν οσμές / ορμόνες, που ελκύουν το αντίθετο φύλλο. Οι ορμόνες, όπως και στον άνθρωπο, είναι φυσική διαδικασία προκειμένου να ελκύουν το άλλο φύλο. Φυσικά, οι άνθρωποι, με όλα τα ματζούνια και τις αποτριχώσεις κλπ. έχουν εξαλείψει τις "οσμές" που είναι σεξουαλικοί μαγνήτες ακόμα για τα ζώα. Που "οδηγούνται" από τις οσμές.
Οπότε εδώ, το θηλυκο στον "οιστρο" του, προσέγγισε τον "επισκέπτη", που εξακολουθεί μεν να αναδίδει οσμή ( μη αντιληπτή από εμάς ) αυτός από ένστικτό έκανε την προβλεπόμενη βάσει πρωτοκόλλου κίνηση,

αλλά με περιορισμένο εύρος / διάρκεια, γιατί οι "γαμικές κινήσεις", προϋποθέτουν στύση, που απαιτεί όρχεις, ορμόνες , κλπ. Μην αναλύω παραπάνω και μας κόψει η .........λογοκρίσία.

Η ξάπλα μετά, δείχνει "παράδοση", το οποίο σημαίνει ότι "τα έφτιαξαν".
