Στάλθηκε από: Petros1
« στις: Σεπτέμβριος 06, 2016, 16:02:25 μμ »Μια χαρά. 




το ειδα και με πολυ δυνατο bracelet και ειπα να το παρω (πριν χρονια και αυτο, απο την adidas store στην Αγγλια) μιας και τα ρολογια στα χερια μου τραβανε ζορια (το citizen πιο κατω λεω οτι εφυγε το spring που κραταει το bracelet) σκεψου χτυπησιες που τρωνε ... παντως αυτο φαινεται αφηνει σημαδια πολυ ευκολα και δεν το εχω χρησιμοποιησει σχεδον καθολου (οτι πληρωνουμε παιρνουμε)
λοιπον δειχνει οτι θα θα ξαναχρησιμοποιθει (μιας και μου ελειψε τοσα χρονια στην ακρη) οταν το ανοιξει ο ρολογας θα παρω τον τυπο μπαταριας αν βρω ιδιες να τις αλλαζω μονος μου στο μελλον αν δεν πανε τουλαχιστον 3 χρονια






, φασαρια να τις κατεβασω και να ανεβασω καινουριες ... πω πω δεν τα προσεχω αυτα, δεν κανω εγω για πανακριβα ρολογιαΓειας σας, καινουριος, και καλως σας βρηκα, φανταζομαι εδω ειναι το καλυτερο μερος για τις αποριες μου, και επλιζω να ειμαι στο σωστο section το ερωτημα
2 ερωτησεις
1)
Εχω ενα απλο adidas ADP 1686, (1685 το μαυρο, 1886 το μπλε, 1687 το ασπρο) χωρις ημερομηνια και μερα. Απλα το πηρα γιατι τοτε πριν την οικονομικη κριση μου αρεσε τοσο το σχεδιο του και το δυνατο και ομορφο λουρι του (κατα την γνωμη μου)
Το ξεθαψα μετα απο καιρο (χρονια) αλλα δυστυχως δεν παιζει πλεον λογο μπαταριας (το μονο απο τα 4 που εχω που πηρα με μπαταρια και μαλλον την πατησα αν ειναι ακριβα για αλλαγη, μεχρι τωρα ειχα solar & αυτοματο)
Επειδη δεν ασχοληθει καθολου με τα αναλογικα quarz (οποτε δεν εχω ιδεα απο τετοιου ειδους μαπταριες και τιμες) ... η ερωτηση μου ειναι, μηπως ξερει καποιος τι μπαταρια παιρνει αυτο?? ... η εξαρταται το καθε μοντελο και ρωταω ασκοπα?
Ο λογος ειναι γιατι σκεφτομαι να το ανοιξω μονος μου, η τιμη που το πηρα (50 ευρω τοτε σε προσφορα αλλα καινουριο) ισως να μην αξιζει τα οποια παραπανω ασκοπα χρηματα, ειδικα αν θελει μπαταρια καθε χρονο
Τωρα θα μου πειτε ανοιξε το και κοιτα, αλλα ο αλλος λογος ειναι οτι ισως να χασει την στεγανοτητα του αν του κανω εγω κατι ... Αν η μπαταρια παει 3 χρονια, ισως το παρω στο ωρολογοποιο και ειναι φτηνα ... με αλλα λογια αξιζει να προσπαθησω εγω?
adidas
ADP 1686
1020710
water resistant 50 atm
http://i1167.photobucket.com/albums/q631/babis3g/adidas1686_zpskeswi3cs.jpg
http://i1167.photobucket.com/albums/q631/babis3g/adidas%20back%201686_zpsanousj9s.jpg
2)
υπαρχει καποιος εδω Ελλαδα που μπορω να βρω μερικα κατσαβιδια πολυ μικρα (για σφιξιμο βιδων σε αυτοματα) και εργαλειο που ανοιγει το πισω καπακι απο βιδωτα ρολογια?εχω δει στα ebay με καμια 15αρια ευρω το σετακι, αλλα δεν εχω καρτα πλεον να κανω αγορες απο εξωτερικο
Εχω ενα citizen 18 χρονων WR100 αυτοματο και τελευταια φορα το ανοιξα/εκλεισα με πιρουνι (διαμoρφωμενο)για να του κανω ενα regulation που πηγαινε μπροστα κατα 1+ λεπτο την ημερα μετα απο τοσα χρονια και δεν το παιρνω πλεον στη θαλασσα (σε ντους δεν μπαζει νερα αφοτου το ξανα εκλεισα)
ευχαριστω πολυ
για να του κανω ενα regulation που πηγαινε μπροστα κατα 1+ λεπτο την ημερα μετα απο τοσα χρονια και δεν το παιρνω πλεον στη θαλασσα (σε ντους δεν μπαζει νερα αφοτου το ξανα εκλεισα)