Απάντηση

Προσοχή: αυτό το θέμα δεν έχει λάβει απαντήσεις για τουλάχιστον 120 ημέρες.
Αν δεν είστε σίγουροι ότι θέλετε να απαντήσετε, παρακαλούμε σκεφτείτε την περίπτωση να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα.
Όνομα:
E-mail:
Τίτλος:
Εικονίδιο:

Περισσότερα Smileys [Άνοιγμα]
Τα επιπλέον Smileys, εμφανίζονται μέσα σε [img]..[/img].
Επαλήθευση:

Συντομεύσεις: Alt+s για αποστολή, Alt+p για προεπισκόπηση


Περίληψη θέματος

Στάλθηκε από: cupra73
« στις: Ιούλιος 11, 2013, 09:02:37 πμ »

Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση (γραφει ο συναδελφος τωρα), ελπιζω πως δεν εχει φορτισει αρκετα, αλλιως ειναι μεσα στην εγγυηση

Αν ειναι εντος εγγυησης ολα καλα, ας φορεθει μια εβδομαδα (τουλαχιστον) και αν δεν φορτισει βουρ για το επισημο σερβις, δυστυχως αυτα τα ρολογια αν δεν ειναι auto relay (που πεφτουν σε ναρκη μεχρι και 4 χρονια) πρεπει να φοριουνται συχνα και να φορτιζονται αλλιως ο πυκνωτης πεφτει η και τα φτυνει τελειως σε χρονο dt. ;)

Στάλθηκε από το LG-P880 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Στάλθηκε από: constantine
« στις: Ιούλιος 11, 2013, 08:48:44 πμ »

Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση (γραφει ο συναδελφος τωρα), ελπιζω πως δεν εχει φορτισει αρκετα, αλλιως ειναι μεσα στην εγγυηση
Στάλθηκε από: cupra73
« στις: Ιούλιος 11, 2013, 08:39:11 πμ »

Το winder για αυτοματα ρολογια  κανει πολυ αργη φορτιση στα κινετικ, θελει ημερες....οι chargers που ειναι ειδικα για κινετικ δεν εχουν καμια σχεση με τους αυτοματους, δουλευουν οχι με κινηση αλλα επαγωγικα, ακουμπας το ρολοι επανω του με την πλατη σε συγκεκριμενη θεση και φορτιζει, καλο θα ηταν να το φορεσει το ρολοι για καμια εβδομαδα συνεχομενα, αν δεν φορτισει τουλαχιστον πανω απο το 50% και φυσικα τα δευτερα να κινουνται ανα ενα τοτε θα πρεπει να ελεγχθει απο επισημο service ο πυκνωτης και ο ροτορας φορτισης, αν χρειαστει αλλαγη μιλαμε για  κοστος 20 με 25 ευρω αν δεν χρειαζεται κατι αλλο.

Στάλθηκε από το LG-P880 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Στάλθηκε από: constantine
« στις: Ιούλιος 11, 2013, 06:40:31 πμ »

εχει ενας συναδελφος αυτο το κινετικ Seiko SNL003P καινουργιο \δεν το φοραει,
ο δεικτης δευτερολεπτων κανει κινηση ανα 2 δευτερολεπτα
του εδωσα ενα watch winder το εβαλε 2 ημερες και κανει το ιδιο δηλ κινηση ανα 2 δευτερα
ειναι σωστο?
ευχαριστω
Κωστας