A γεια σου, αυτό σκεφτόμουν κι εγώ. Αλλά ο φίλος παραπάνω λέει όλα καλά.
Αν δεί κάποιος τα σχόλια των ιδιοκτητών σε διεθνή φόρα, θα καταλάβει.
Αναφέρομαι πάντα στα κορωνάτα.
Για άλλες μάρκες, εγώ όχι γνωρίζω.
Πάντως, και στα δικά μου, τα κανονικά,
τα Oyster, τα έκανα με το Scotch Brite, για να φεύγουν τα πολλά - πολλά.
Οι βαθιές μένουν, θέλει βούρτσα και ειδική αλοιφή.
Και έχω και μπρασελέ
τ σ α κ ι σ μ έ ν α.
Φωτό αργότερα.