Δεν ειναι κακο,αλλα λογικα θα ειναι λιγο σκληρο το κρεας
...
αφρός. Αλλά δεν είναι αγριογούρουνο από ότι κατάλαβα. Απλώς, μαγειρεύεται για ώρες, πάνω σε φύλλα λεμονιάς, με διάφορα ματζούνια, και μελώνει. Αλλά, .................θάνατος ! Σκέτη χοληστερίνη και λίπος.
Αλλά είναι γευστικότατο. Ατυχώς !Στο χωριό, στον ξυλόφουρνο, μας ελεγε το βάζουν την προηγούμενη, μόλις κάψει ο φούρνος, τον σφραγίζουν με ζυμάρι, και τον ανοίγουν την άλλη μέρα. Κάτι σαν γάστρα, ή αυτό που θα κάνω αύριο, 250
0 τον φούρνο, μόλις κάψει, οι σπάλες μέσα, φούρνος στους 90-95
0 , για 12 ώρες ή μόλις στο κέντρο πιάσει 75-80
0. Μετά, με χυμό πορτοκάλι, επάλειψη και ρόδισμα.
Η επιβεβαίωση του κανόνα ότι
" Τα καλά πράγματα στην ζωή, είναι ή ανήθικα, ή παχαίνουν".