0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα. Αν σας αρέσει το θέμα, κάντε Like
Παράθεση από: time_ keeper στις Απρίλιος 18, 2013, 21:02:00 μμtime_ keeper 01/15 G.W.F αυτο μου φαινεται αρκετο!Mπράβο Αποστόλη, μια χαρά!Y.γ. :Αν και στο δικό μου θέλω να προσθέσω γύρω γύρω rolex rolex rolex rolex rolex rolex rolex rolex rolex rolex rolex rolex rolex rolex rolex rolex rolex rolex
time_ keeper 01/15 G.W.F αυτο μου φαινεται αρκετο!
Παράθεση από: nicolasg στις Απρίλιος 18, 2013, 21:55:11 μμΠαράθεση από: time_ keeper στις Απρίλιος 18, 2013, 21:02:00 μμtime_ keeper 01/15 G.W.F αυτο μου φαινεται αρκετο!Mπράβο Αποστόλη, μια χαρά!Y.γ. :Αν και στο δικό μου θέλω να προσθέσω γύρω γύρω rolex rolex rolex rolex rolex rolex rolex rolex rolex rolex rolex rolex rolex rolex rolex rolex rolex rolexδεν ειναι αναγκη,θα το γραφει το ρολεξ σου!
Μπραβο ρε Αποστολη.Συμφωνω και εγω οτι nicknameαριθμος και τα 3 αρχικα του φορουμ ειναι αρκετα..Αντε φτασουμε τα 30 ατομα να γινει χαμος.
Σήμερα ξαναμίλησα με μια απο τις εταιρίες που ηρθα σε επαφη για τη χαραξη των ρολογιων.τα νεα ειναι ευχάριστα, προς το παρών!τα ρολογια δεν χρειάζεται να ανοιχτούν, η χάραξη θα γίνει χωρίς να βγει το καπάκι!το μονο "προβλημα" που υπαρχει ειναι οτι, ρολογια με μπρασελε θα πρεπει να πανε στην εταιρια χωρις αυτο.δηλαδη θα πρεπει να βγαλουμε εμεις το μπρασελε.αυτο που ζήτησα να χαραχτει ειναι nickname time_ keeper αριθμος 01/15και τα αρχικά του φορουμ G.W.Fδηλαδή time_ keeper 01/15 G.W.Fπεριμένω άμεσα να μάθω και μια ενδεικτική τιμη για 15 ρολογια. οταν εχω νεα σχετικα με τη χαραξη θα τα ποσταρω σε αυτο το θεμα!
Για να μην κυριαρχησει ο ενθουσιασμος,θα ηθελα να ζητησεις ,αν γινεται,δειγματα δουλειας τους(φωτο) και τιμη για καθε ρολοι,τι λες?
Συμφωνω με το Γιωργο.Εχει καποιο site;Η χαραξη με τι μεθοδο γινετε;
Παράθεση από: george_ στις Απρίλιος 19, 2013, 13:13:05 μμΓια να μην κυριαρχησει ο ενθουσιασμος,θα ηθελα να ζητησεις ,αν γινεται,δειγματα δουλειας τους(φωτο) και τιμη για καθε ρολοι,τι λες?Παράθεση από: stavros_ch στις Απρίλιος 19, 2013, 13:28:13 μμΣυμφωνω με το Γιωργο.Εχει καποιο site;Η χαραξη με τι μεθοδο γινετε;εχει σελιδα στο ιντερνετ αλλα δεν την εχω ποσταρει για λογους διαφήμισης.στο σαιτ τους εχουν ενα ρολοι με χαραξη στην κασα.
Παράθεση από: time_ keeper στις Απρίλιος 19, 2013, 13:39:46 μμΠαράθεση από: george_ στις Απρίλιος 19, 2013, 13:13:05 μμΓια να μην κυριαρχησει ο ενθουσιασμος,θα ηθελα να ζητησεις ,αν γινεται,δειγματα δουλειας τους(φωτο) και τιμη για καθε ρολοι,τι λες?Παράθεση από: stavros_ch στις Απρίλιος 19, 2013, 13:28:13 μμΣυμφωνω με το Γιωργο.Εχει καποιο site;Η χαραξη με τι μεθοδο γινετε;εχει σελιδα στο ιντερνετ αλλα δεν την εχω ποσταρει για λογους διαφήμισης.στο σαιτ τους εχουν ενα ρολοι με χαραξη στην κασα.λεω να μαζεψουμε μερικα ερωτήματα - απορίες και να τους τα στειλω με ενα μηνυμα, οποτε πείτε τι θελετε να μαθουμε και θα το προωθήσω αμέσως.
Παράθεση από: time_ keeper στις Απρίλιος 19, 2013, 13:39:46 μμΠαράθεση από: george_ στις Απρίλιος 19, 2013, 13:13:05 μμΓια να μην κυριαρχησει ο ενθουσιασμος,θα ηθελα να ζητησεις ,αν γινεται,δειγματα δουλειας τους(φωτο) και τιμη για καθε ρολοι,τι λες?Παράθεση από: stavros_ch στις Απρίλιος 19, 2013, 13:28:13 μμΣυμφωνω με το Γιωργο.Εχει καποιο site;Η χαραξη με τι μεθοδο γινετε;εχει σελιδα στο ιντερνετ αλλα δεν την εχω ποσταρει για λογους διαφήμισης.στο σαιτ τους εχουν ενα ρολοι με χαραξη στην κασα.δωσε τη φωτο,μπορεις?
Παράθεση από: george_ στις Απρίλιος 19, 2013, 13:41:38 μμΠαράθεση από: time_ keeper στις Απρίλιος 19, 2013, 13:39:46 μμΠαράθεση από: george_ στις Απρίλιος 19, 2013, 13:13:05 μμΓια να μην κυριαρχησει ο ενθουσιασμος,θα ηθελα να ζητησεις ,αν γινεται,δειγματα δουλειας τους(φωτο) και τιμη για καθε ρολοι,τι λες?Παράθεση από: stavros_ch στις Απρίλιος 19, 2013, 13:28:13 μμΣυμφωνω με το Γιωργο.Εχει καποιο site;Η χαραξη με τι μεθοδο γινετε;εχει σελιδα στο ιντερνετ αλλα δεν την εχω ποσταρει για λογους διαφήμισης.στο σαιτ τους εχουν ενα ρολοι με χαραξη στην κασα.δωσε τη φωτο,μπορεις?μπορω αλλα η χαραξη γραφει καποιο επίθετο πανω και δεν ξερω αν ειναι σωστο.καλυτερα να μιλισω μαζι τους για αυτο.