(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
cartier και αυγοτάραχο!!!
Τι μου θύμισες... Αααααχ τα παιδικά μου χρόνια! Με κυνηγούσε η μάνα μου να φάω το αυγοτάραχο και να πιω λίγο evian!
.....η κυρία μου, είναι από το Μεσολόγγι,
και ο πατέρας της είχε το κεντρικό εμπόριο στα αυγοτάραχα.
Οργάνωση, προετοιμασία, κέρωμα, διανομή.
Αρα 1+1= 3
1=Καταγωγή
1=Πολύχρονη εμπλοκή
3=Αναπόφευκτο κακό
Για τους εκεί, είναι κάτι το δεδομένο, τοπικό έδεσμα / καθημερινότης σχεδόν θα έλεγα, μέχρι πριν κάποια χρόνια.
Με τον +πεθερό, έμαθα όλη την τέχνη, το πως και το γιατί. Θέλει εξαιρετική τεχνική, για να μην το καταστρέψεις στην προετοιμασία, και να παραμείνει ζουμερό και κοκκώδες.
Για τους υπόλοιπους, φαντάζει κάτι εξωπραγματικό, χώρια που μερικοί δεν το ...........γουστάρουν. Δεν τους αρέσει η γεύση, ή ότι είναι από ψάρι.
Τους αφήνουμε στην πλάνη τους, και το χαιρόμαστε εμείς που το μάθαμε και το απολαμβάνουμε
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.