Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - iraklis.hellas

Σελίδες: [1] 2 3 ... 20
1
Hobbies / Απ: Λιγο γελιο
« στις: Ιούλιος 11, 2019, 21:36:55 μμ »
top 100 muslim baby names

Εμένα αν με κοίταγε έτσι θα πήγαινα να μεταλάβω θα ζητούσα συγχώρεση, και θα έκανα την διαθήκη μου. Φτου-φτου, σκόρδα στα μάτια σου, που λέει ο λαός μας.

2
Το νεο μου ρολοι-reviews / Απ: Νέες αφίξεις...
« στις: Ιούλιος 09, 2019, 12:40:02 μμ »
Καλοφόρετο Γιώργο. Να της(σας) δείχνει πάντα καλές, ευτυχισμένες ώρες.

3
Φωτογραφιες-Video / Απ: Φωτογραφιες απο το ιντερνετ
« στις: Ιούλιος 07, 2019, 16:35:04 μμ »


Ωραίο "πρόσωπο" . Το ορολόγιον που είναι;

4
Ιαπωνικές εταιρείες / Απ: Q&Q
« στις: Ιούλιος 04, 2019, 23:31:56 μμ »
Συμφέρει πιστεύετε να δωσω πχ 120€ για να παρω κάποιο Citizen με αυτους τους μηχανισμους τους ecodrive ή solar??
Βεβαίως, πάρε άφοβα.

5
Ελβετικές εταιρείες / Απ: JLC
« στις: Ιούλιος 04, 2019, 20:35:00 μμ »
Έχεις δίκιο, ήταν γιά το πόλο μεν, στην Ινδία δε.

6
Ελβετικές εταιρείες / Απ: JLC
« στις: Ιούλιος 04, 2019, 13:46:18 μμ »
μόνο η μικρή μου κόρη θα έβρισκε νόημα σ' αυτό

Κάπου είχα διαβάσει ότι σχεδιάστηκαν γιά προστασία του τζαμιού για τους άγγλους ποδοσφαιριστές που έπαιζαν σε ομάδες της Ινδίας. Φαίνεται ότι πάνω από μισό αιώνα πριν στην Ινδία θα επιτρεπόταν να φορούν ρολόγια.

7
Ελβετικές εταιρείες / Απ: JLC
« στις: Ιούλιος 04, 2019, 13:17:39 μμ »
Αυτή είναι η μία του πλευρά Γιώργο. Γυρίζει (με συρόμενο τρόπο) και αποκαλύπτεται το ρολόι.

ή μπορεί και από τις 2 πλευρές να έχει ρολόϊ με διαφορετικό σχεδιασμό.

8
Vs(versus) / Απ: Seiko SNKL83 vs Seiko SNXS77
« στις: Ιούνιος 30, 2019, 12:30:18 μμ »
Το πρώτο, πιο ενδιαφέρον καντράν, κόκκινος δευτερολεπτοδείκτης, παιχνιδιάρικο μπρασελέ.
Το δεύτερο πολλή ξεραΐλα στο καντράν, κοινότυπο μπρασελέ, παπουδίστικο θα έλεγα.

+1

9
Hobbies / Απ: Χρόνια Πολλά-Ευχές!
« στις: Ιούνιος 30, 2019, 12:16:30 μμ »
 Αν και καθυστερημένα χρόνια πολλά και καλά στον Πέτρο και σε όλους τους εορτάζοντες.

10
Ιαπωνικές εταιρείες / Απ: Citizen
« στις: Ιούνιος 20, 2019, 01:39:43 πμ »

11
Ιαπωνικές εταιρείες / Απ: Citizen
« στις: Ιούνιος 20, 2019, 01:24:07 πμ »

Έχεται δίκιο  αλλά κουράζει και το να γράψω όλο αυτό. :)

Σεβαστός και ο χρόνος και ο κόπος σου. Εγώ, σε ευχαριστώ.  :)


Γιώργο δεν υπάρχει λόγος γιά ευχαριστείες. Μιά συζήτηση κάνουμε (με γραπτά) γιά το χόμπυ-τρέλα μας και μέσα απο αυτή την συζήτηση προσπαθούμε να πούμε κάποια πράγματα που ξέρουμε ή που έπεσαν στην αντίληψή μας αλλά και να μάθουμε. Εγώ ευχαριστώ όλους στο φόρουμ (εσένα ειδικότερα) γιατί έμαθα και μαθαίνω πράγματα που δεν ήξερα. :) :) :)

12
Ιαπωνικές εταιρείες / Απ: Citizen
« στις: Ιούνιος 20, 2019, 00:39:16 πμ »
H αυτόματη μετάφραση κουράζει.
[/quote]Έχεται δίκιο  αλλά κουράζει και το να γράψω όλο αυτό. :)

13
Ιαπωνικές εταιρείες / Απ: Citizen
« στις: Ιούνιος 20, 2019, 00:05:01 πμ »


The Caliber 0100 movement is fully jeweled and decorated to a standard more typical of high-grade mechanical watches, than most quartz watches.


Και καλά, το τρίψανε λίγο με σύρμα για κατσαρόλες, και έγινε decorated  ;DΗ CITIZEN εισάγει το ρολόι "Caliber 0100" - Νέα ρολόγια Eco-Drive * που
διαθέτουν την πιο ακριβή χρονική διατήρηση του κόσμου  από ± 1 δευτερόλεπτο το χρόνο.
- Τρία νέα μοντέλα με περιορισμένη παγκόσμια ποσότητα -
Σχεδιασμένο για κυκλοφορία το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους, η CITIZEN αποκαλύπτει τρία νέα ρολόγια "Caliber 0100", που ονομάζονται μετά από την κίνηση Eco-Drive, που παρέχει την ακριβέστερη χρονική ακρίβεια στον κόσμο με ακρίβεια ± 1 δευτερόλεπτο ετησίως.


Το Caliber 0100 κυκλοφόρησε ως "The Citizen" στην ιαπωνική αγορά

Eco-Drive - Το πάθος για ακρίβεια και οικολογία

Για πάνω από 40 χρόνια, η CITIZEN έχει επιδιώξει μεγαλύτερη ακρίβεια πάντα με το Eco-Drive. Από την εμφάνιση της τεχνολογίας ρολογιών χαλαζία στη δεκαετία του 1970, η CITIZEN γρήγορα κατανόησε τις ελλείψεις ρολογιών χαλαζία, δηλαδή τη σχετικά μικρή διάρκεια ζωής της μπαταρίας, την άβολη διαδικασία αντικατάστασης των μπαταριών και κυρίως τα περιβαλλοντικά ζητήματα της διάθεσης μπαταριών.

Στην αναζήτηση ενός καλύτερου τρόπου να τροφοδοτήσει τα ρολόγια, ο CITIZEN άρχισε να αναπτύσσει μια νέα μέθοδο χρησιμοποιώντας την απεριόριστη ενέργεια του φωτός. Η τεχνολογία ελαφρών τεχνολογιών Eco-Drive έγινε η πρώτη καρδιά της μάρκας και το φως παρέμεινε βασική έμπνευση για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες συνεχούς βελτίωσης. Το φως είναι διαθέσιμο σε οπουδήποτε στον κόσμο και αποτελεί παράδειγμα της φιλοσοφίας του CITIZEN να συμβάλλει στην κοινωνία και να χρησιμοποιεί τη παραγωγική του δύναμη για να διαφωτίσει τους πολίτες του κόσμου.

Αυτή τη χρονιά σηματοδοτεί τον νέο αιώνα της, με την CITIZEN να ωθεί τις τεχνολογίες σε ακραίες οριακές τιμές ακρίβειας, μέχρι την πρώτη ακρίβεια του κόσμου ± 1 δευτερόλεπτο ετησίως. Το "Caliber 0100" αντιπροσωπεύει το πιο καινοτόμο κίνητρο κίνησης και τη δύναμη της μάρκας να εξελίσσει την κατασκευή ρολογιών σε ένα νέο παγκόσμιο επίπεδο.

Αναζητήστε το απόλυτα καθαρό δευτερόλεπτο


Το "Caliber 0100" βαθμονομεί αυτόνομα τον χρόνο με εξαιρετικά υψηλή ακρίβεια ± 1 δευτερόλεπτο ετησίως εσωτερικά χωρίς να βασίζεται σε δεδομένα από πύργους ή δορυφόρους. Μία δεύτερη μέτρηση από αυτή την κίνηση είναι εκθετικά ακριβέστερη από τα άλλα ρολόγια, μετρώντας κάθε δευτερόλεπτο στην πιο ακριβή και αυθεντική ανάγνωσή της.

Προκειμένου να επιτευχθεί τέτοια πρωτοφανής ακρίβεια, το "Caliber 0100" χρησιμοποιεί κρυστάλλινους ταλαντωτές τύπου ΑΤ αντί των παραδοσιακών κυκλωματικών ταλαντωτών σχήματος περόνης που χρησιμοποιούνται συχνότερα σε ρολόγια χαλαζία. Οι κυκλωματικοί ταλαντωτές AT cut δονείται σε συχνότητα 8,48 MHz (8,388,608 Hz), η οποία είναι μεγαλύτερη από 250 φορές υψηλότερη από τον συντονισμό των κυκλωματικών ταλαντωτών σε σχήμα περόνης. Αυτό εξασφαλίζει ότι αυτός ο νέος μηχανισμός παραμένει ανθεκτικός στις εξωτερικές επιδράσεις όπως οι διακυμάνσεις της θερμοκρασίας και τα αποτελέσματα της βαρύτητας, καθώς και η υποβάθμιση της ηλικίας.

Ωστόσο, οι κρυσταλλικοί ταλαντωτές τύπου ΑΤ απαιτούν μεγαλύτερες ποσότητες ενέργειας για λειτουργία. Η CITIZEN μπόρεσε να αντισταθμίσει αυτό το πρόβλημα με προσεκτική εξέταση των χρησιμοποιούμενων υλικών, έξυπνων σχεδίων και εξειδικευμένου ελέγχου των στρατηγικών εξοικονόμησης ενέργειας. Η τεχνολογία "Caliber 0100" επιτρέπει στο Eco-Drive να λειτουργεί συνεχώς και είναι σημαντικά πιο σταθερό για έως και έξι μήνες σε μία μόνο πλήρη φόρτιση (8 μήνες σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας), ακόμη και χωρίς την παρουσία φωτεινής πηγής.

Επιπλέον, το "Caliber 0100" διατηρεί μεγαλύτερη ακρίβεια παρακολουθώντας συνεχώς και προσαρμόζοντας τις μετατοπίσεις της συχνότητας και της θερμοκρασίας κάθε λεπτό. Η βέλτιστη θερμοκρασία λειτουργίας είναι μεταξύ 5 ° C και 40 ° C, που θεωρείται το πιο πρακτικό περιβάλλον θερμοκρασίας ρολογιών για τις περισσότερες περιοχές του κόσμου.

Ένα νέο σχέδιο κυκλώματος περιλαμβάνει επίσης υψηλότερη αντίσταση στο κλονισμό, η οποία διορθώνει αυτόματα τις θέσεις των δεικτών των ρολογιών και ένα αντιμαγνητικό χαρακτηριστικό που προστατεύει την κίνηση από τα αποτελέσματα της μαγνητικής δύναμης. Όλες αυτές οι καινοτομίες συνδυάζονται για να παρέχουν μια άνευ προηγουμένου ακρίβεια ακρίβειας ± 1 δευτερόλεπτο.

Η ομορφιά μετράται με κάθε δευτερόλεπτο

Το "Caliber 0100" εκφράζει την ομορφιά μεμονωμένων δευτερολέπτων στην καθαρότερη μορφή του και αντιπροσωπεύει την τολμηρή κατεύθυνση του CITIZEN να «επιδιώξει την αληθινή ουσία ενός ρολογιού». Τα περιττό στολίδια έχουν ελαχιστοποιηθεί για να παράγουν την απόλυτη απλότητα.


Μεταξύ των πιο εντυπωσιακών χαρακτηριστικών είναι η τέλεια ευθυγράμμιση των δεικτών και ειδικά του δευτερολεπτοδείκτη όταν βλέπουμε από μπροστά. Οι μεμονωμένες κινήσεις των δεικτών είναι η φυσική έκφραση ενός "δευτέρου στην καθαρότερη μορφή του", που επιτυγχάνεται υιοθετώντας τη διαδικασία κατασκευής LIGA * 4 (μια τεχνολογία κατασκευής για την κατασκευή μικροδομών υψηλής αναλογίας όψεων) για μεμονωμένα εξαρτήματα. Συνήθως, τα γρανάζια και τα ελατήρια κόβονται και πιέζονται μηχανικά. Με την κατασκευή LIGA μπορούν να κατασκευαστούν πιο περίπλοκα εξαρτήματα. Τα ειδικά εξαρτήματα που κατασκευάζονται συνδυάζοντας εξατομικευμένα ελατήρια και γρανάζια που επεξεργάζονται με την κατασκευή LIGA εμποδίζουν ακόμη και τις μικρότερες ασυνέπειες των γραναζιών για τον έλεγχο των κινήσεων των χεριών και επιτρέπουν στα χέρια να ευθυγραμμίζονται τέλεια με τους δείκτες.

Για τους δείκτες των ρολογιών, χρησιμοποιούνται βαριά και μακρά ορειχάλκινα στοιχεία, τα οποία κανονικά δεν μπορούν να προωθηθούν με παραδοσιακούς κινητήρες ροπής κίνησης χαλαζία. Η απλή αισθητική των εξαιρετικών χεριών ορείχαλκου που παρουσιάζονται σε αυτά τα νέα μοντέλα αντικατοπτρίζει την έννοια του σχεδιασμού "μεταφέροντας την καθαρότητα κάθε δευτερολέπτου με εξαιρετική ακρίβεια".

Οι ιδιοκτήτες ρομπότ της CITIZEN είναι υπεύθυνοι για τη συναρμολόγηση του "Caliber 0100". Αυτοί οι βιοτέχνες παρακολουθούν και εξασφαλίζουν την υψηλότερη ποιότητα και ακρίβεια των ρολογιών της μάρκας. Είναι επίσης ανατεθεί να εξασφαλίσουν ευθυγραμμίσεις ακρίβειας του δεύτερου χεριού με καθέναν από τους 60 δείκτες μόλις τοποθετηθεί.

Τα χειροποίητα εξαρτήματα με τόσο περίπλοκη ακρίβεια και ευαίσθητες χειροκίνητες κινήσεις είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του CITIZEN ως μια πραγματική κατασκευή d'horlogerie. Αυτά τα νέα μοντέλα με το "Caliber 0100" αποτελούν την αυστηρή ποιότητα κατασκευής της CITIZEN και την διαρκή καινοτομία των ρολογιών Eco-Drive.

14
Φωτογραφιες-Video / Απ: Διπλός Πειρασμός....
« στις: Ιούνιος 13, 2019, 16:58:37 μμ »


15
Ευρωπαικες εταιρειες / Απ: Glashütte Original
« στις: Ιούνιος 13, 2019, 16:41:47 μμ »


Engrved on the back of the SeaQ is a trident with the brand's Double-G logo and 20 waves, symbolizing the watch's 20 bar water-resistance.


το ρολογακι δεν υπάρχει... ειναι το νούμερο 0000, ότι ναναι
Ίσως να το έκαναν επίτηδες γιά να μην φωτογραφίσουν κάποιο από αυτά που θα βγουν στο εμπόριο.

Σελίδες: [1] 2 3 ... 20